Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, Prima SURPRIZA URIASA

Huawei MATE 30 PRO. O surpriza uriasa pentru telefon este prezentata in exclusivitate astazi, iata cu ce intentioneaza sa ne uimeasca Huawei in anul 2019.

Huawei MATE 30 PRO procesor

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava pentru viitorul telefon a fost anuntata astazi in exclusivitate direct din China, si toti fanii seriei trebuie sa se astepte la o schimbare foarte importanta pentru toamna acestui an. Mai exact, astazi vin primele informatii cu privire la procesorul pe care-l va avea Huawei MATE 30 PRO in momentul in care va fi lansat, iar ceea ce asteptau unii, pare sa se adevereasca intr-un final.

Huawei MATE 30 PRO. Conform informatiilor aparute astazi, noul model de smartphone urmeaza sa aiba integrat un nou tip de procesor Kirin 985, un usor upgrade in comparatie cu actualul Kirin 980 din telefoanele chinezilor. Avand in vedere denumirea procesorului care va fi integrat in Huawei MATE 30 PRO, s-ar putea sa nu avem parte de o schimbare chiar atat de mare precum ne-am dori sa fie, in final, dar totul va fi anuntat oficial abia undeva prin toamna.

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, Prima SURPRIZA URIASA

Huawei MATE 30 PRO. Zvonul de astazi sustine ca noul procesor va fi produs tot un proces de fabricatie de 7nm, exact precum in cazul Kirin 980, insa ar trebui sa duca un spor de performante de 10% – 20% pentru utilizatori, cresterea fiind una “normala”. Nu se stie ce fel de eficienta energetica ar urma sa aiba acest nou procesor pentru Huawei MATE 30 PRO, insa e de asteptat si ca autonomia bateriei sa fie usor imbunatatita fata de ceea ce ofera procesorul din modelele actuale.

Huawei will release its upcoming flagship chipset product, the Kirin 985 SoC, in the third quarter of 2019. …  the handset will be fabricated using the 7-nanometer process node technology from TSMC, which the foundry calls the N7 process. … the Kirin 985 will feature a 10 to 20-percent improvement in performance, likely when compared to Huawei’s most recent SoC offering, the Kirin 980.

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul este deja in plin proces de testare in momentul de fata, dar nu se cunosc inca detalii clare despre noul procesor care va fi integrat, clar fiind faptul ca va oferi nu doar performante mai bune, ci si autonomie imbunatatita. Problema este ca Huawei MATE 30 PRO are anuntat un procesor cu o denumire care sugereaza ca upgrade-ul nu va fi la fel de mare precum in cazul altor modele, iar asta l-ar putea tine in urma telefoanelor de la concurenta.

Huawei MATE 30 PRO. Pana aflam clar ce surprize are pregatite compania Huawei vor mai trece inca vreo cateva luni, insa lucrurile se anunta a fi destul de interesante chiar din momentul de fata.