Huawei MATE 30 PRO. PREMIERA cu care il INTRECE iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. O noua premiera pregatita pentru iPhone 11 nu se va regasi, in mod complet dezamagitor, in telefoanele Huawie ale companiei chinezesti.

Huawei MATE 30 PRO led

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul asteptat sa vina cu tehnologii de ultima ora in toamna acestui an pentru clientii din lumea intreaga, nu va avea totusi ceva ce vom regasi in premiera, si exclusivitate, pentru telefoanele iPhone 11 ale companiei Apple. Mai exact, desi cei de la Huawei si-au facut o misiune din a concura cu Apple pe oriunde pot, nu vor reusi totusi sa ofere in Huawei MATE 30 PRO noi ecrane micro-LED, pe care cei de la Foxconn ar incepe deja sa le produca pentru iPhone 11.

Huawei MATE 30 PRO. Prin trei subsidiare proprii, cei de la Foxconn fac investitii masive pentru a putea oferi pentru iPhone 11 ecrane micro-LED de ultima generatie, iar daca vor reusi, atunci Samsung ar putea avea de suferit in aceasta toamna. Desi se tot spune ca iPhone 11 ar urma sa aiba ecran OLED, tot mai multe zvonuri despre folosirea ecranelor micro-LED apar pe internet, iar Huawei MATE 30 PRO nu va avea prea curand ecrane cu o asemenea tehnologie.

Huawei MATE 30 PRO. PREMIERA cu care il INTRECE iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. Apple investeste de ani de zile in asemenea tehnologii pentru telefoanele sale, iar cum Huawei lucreaza cu BOE, companie chinezeasca, pentru ecranele telefoanelor sale, e aproape imposibil sa poata oferi ce are si Apple. Asta va pune Huawei MATE 30 PRO din nou in urma telefoanelor iPhone in materie de calitate a ecranelor, asa cum s-a intamplat cu seria de anul trecut, dar si cu seria din primavara aceasta, care nu depaseste iPhone XS.

he Foxconn Group has continued to deepen its deployments in micro LED technology through a multi-pronged approach in order to win micro LED-backlit display orders from Apple for its next-generation iPhone devices. Foxconn has had three of its subsidiaries – Advanced Optoelectronic Technology (AOT), Epileds Technologies, and Marketech International – develop and build up their capacities related to the production of micro LED chips and production equipment.

Huawei MATE 30 PRO. Desi chinezii intrec telefoanele Apple in ceea ce priveste calitatea camerelor, din pacate cand vine vorba despre ecrane, americanii inca nu au alt rival in afara Samsung, de la care totusi cumpara ecranele OLED pentru telefoanele lor. Avand in vedere ca Huawei MATE 30 PRO nu va avea ecrane de la Samsung, e improbabil ca macar sa ajunga iPhone XS, fara a exista prea multe sanse pentru a depasi inclusiv iPhone 11.

Huawei MATE 30 PRO. Avand in vedere ca nu prea exista interes de la chinezi pentru a merge mai departe de camere, vor ramane cu atat, si incarcarea rapida, lasand alte elemente in “seama” concurentei, din pacate.