Samsung GALAXY Note 10. Vestea INCREDIBILA despre Telefon

Samsung GALAXY Note 10. O veste incredibila despre noul telefon al companiei coreene a venit astazi, iata ce noutate neasteptata va fi oferita pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 10 curbat

Samsung GALAXY Note 10. Telefonul pregatit pentru lansare de catre compania Samsung in aceste momente are dezvaluita o schimbare incredibila de care vorbeneficia toti clientii care sunt dornici sa il cumpere. Mai exact, un foarte cunoscut leaker de informatii privind produsele noi ale Samsung, si nu numai, a dezvaluit faptul ca Samsung GALAXY Note 10 va avea un ecran curbat cu un design complet nou, acesta urmand a fi implementat si in alte modele de telefoane din 2019.

Samsung GALAXY Note 10. Desigur ca nu se cunosc detalii cu privire la design-ul final pe care il va avea viitorul telefon, insa e foarte posibil ca ecranul sa aiba o curbura mult mai ascutita decat in cazul modelelor lansate in trecut. Conform acestlui leaker, Samsung GALAXY Note 10 va avea ecranul curbat intr-o maniera mult mai ascutita decat in cazul Samsung GALAXY Note 7, si asta ar putea insemna ca telefonul va arata cu mult diferit vis-a-vis de modelele anterioare.

Samsung GALAXY Note 10. Vestea INCREDIBILA despre Telefon

Samsung GALAXY Note 10. Design-ul este prezentat ca fiind unui “superb” de catre leakerul care vine cu aceste informatii, insa desigur ca gusturile pot fi diferite, asa ca abia dupa lansarea telefonului vom sti foarte clar cat de frumos e design-ul. Totusi in ultimii ani compania coreeana si-a obisnuit clientii cu design-uri frumoase pentru telefoanele din aceasta serie, asa ca nu ar fi neobisnuit ca si in aceasta situatie lucrurile sa fie similare pentru Samsung GALAXY Note 10.

Samsung GALAXY Note 10. Separat de ecranul curbat, noul model de smartphone ar trebui sa fie lansat cu o camera quad, cel mai probabil luata din Samsung GALAXY S10 5G, dar si cu suport 5G integrat de catre Samsung. Seria de telefoane Samsung GALAXY Note 10 va fi lansata in doua modele, unul standard, si unul PRO, astfel ca vor exista mai multe optiuni pentru cei dornici sa cumpere telefoanele care vor fi lansate anul acesta de catre Samsung.

Samsung GALAXY Note 10. Conform celor intamplate in anii trecuti, compania Samsung ar urma sa lanseze noile telefoane din serie undeva prin cursul lunii august, dar deocamdata nu se stie prea clar cand.

6 COMENTARII

  1. Un coleg are ghost la Note 8 in colțul din stânga sus,telefon nou luat de la Orange anul trecut. Revin cu poze mâine dacă nu l-a trimis între timp in garanție.

  2. Si ce e asa de incredibil ?
    Daca facea Apple vreun ecran nemaipomenit , puteai sa folosesti termenul , dar la Samsung incredibilul e normalul cand vine vorba de display-uri.

  3. super tare la apple, toate telefoanele sant la fel, iphone 11 e fabulos, exact la fel ca ultimul model, am uitat, are patratul ala smecher pe spate
    si asta care iubesti apple cu orice pret, ecranul din iphone e produs de samsung