Apple. SINGURA Veste BUNA despre Telefoanele iPhone

apple veste buna telefoane

Apple a dezvaluit saptamana aceasta rezultatele financiare pentru T1 2019, evitand sa mentioneze cate telefoane iPhone a vandut, iar asta a dat nastere la foarte multe speculatii. Diversele companii specializate in monitorizarea pietelor smartphone din intreaga lume au inceput sa isi publice estimarile privind vanzarile Apple, iar vestile sunt diversificate.

Apple a avut anuntate vanzari de 38 de milioane de telefoane iPhone de catre cei de la IDC, sau Canalys, insa IHS sustine ca de fapt americanii au avut parte de o evolutie ceva mai buna. Mai exact, ei estimeaza ca Apple ar fi vandut 43.8 milioane de telefoane iPhone in T1 2019, cu doar 8.4 milioane mai putine fata de T1 2018.

Apple. SINGURA Veste BUNA despre Telefoanele iPhone

apple vanzari iphone bun

Apple are parte de estimari diferite privind vanzarile de smartphone-uri la nivel global, insa cei de la Huawei au estimate cam aceleasi cifre de catre toate agentiile de analiza. Situatia e una destul de interesanta, insa cum nici Huawei nu dezvaluie detalii privind vanzarile telefoanelor sale, ramanem doar cu speculatii si nimic mai mult.

Apple se chinuie in momentul de fata sa creasca vanzarile de telefoane iPhone in lumea intreaga, insa din pacate nu prea pare sa reuseasca sa revina la valorile anterioare. Deocamdata analistii raman optimisti in ceea ce priveste Apple, dar daca vanzarile iPhone vor continua sa mearga pe scadere, atunci problemele nu vor inceta sa apara pe burse.