Android Q. Functia EXCLUSIVA pe care O DOREAI

Android Q. Functia exclusiva pe care o doreai a fost implementata de catre compania Google, iata cum o vei folosi in telefoane dupa ce va fi lansata oficial.

Android Q dark mode automat

Android Q. Printre numeroasele functii pe care Android 10 le va aduce pentru clientii din lumea intreaga se numara si una care este oferita exclusiv pentru sistemul de operare de catre cei de la Google, si care in final ar putea enerva unele persoane. Mai exact, cei de la Google au implementat in Android Q un dark mode pentru intreaga interfata a sistemului de operare, insa el urmeaza sa functioneze intr-un mod foarte interesant pentru utilizatori.

Android Q. In urma analizarii sistemului de operare s-a descoperit ca sistemul de operare are implementat un sistem care permite schimbare automata intre noul dark mode si interfata standard, totul in functie de ceea ce deschid utilizatorii. Se pare ca pe unele telefoane Android Q a inceput sa activeze automat noul dark mode in momentul serii, iar dimineata se referea la interfata normala, schimbarile fiind facute in baza orei fara ca utilizatorul sa intervina in vreun fel in acest proces.

Android Q. Functia EXCLUSIVA pe care O DOREAI

Android Q dark mode automat google

Android Q. Functia de activare si dezactivare automata a dark mode a necesitat activare printr-o linie de comanda, avand in vedere ca sistemul de operare e oferi in versiune beta acum, iar desi acum cateva saptamani nu functiona, acum merge bine. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum se schimba automat tema telefoanelor cu Android Q din dark mode in cea normala, iar acelasi lucru ar trebui sa il vada si utilizatorii dupa ce vor instala versiunea finala a sistemului de operare.

Android Q. Cei de la Google au implementat si o activare automata a noului dark mode inclusiv atunci cand bateria ajunge la o valoare foarte mica, culorile negre consumand mai putina energie pe ecranele OLED ale telefoanelor. Implementarea facuta pentru Android Q este foarte interesanta, iar din moment ce Apple va implementa inclusiv in iOS 13 un dark mode, e foarte posibil ca lucrurile sa functioneze similar pentru iDevice-uri.

Android Q. Noua versiune a sistemului de operare va fi lansata oficial in luna august a acestui an, insa saptamana viitoare va avea loc Google I/O, conferinta in care va fi prezentata in mod oficial, impreuna cu unele dintre noutatile importante.