Apple ACUZATA ca MINTE SUPRAESTIMAND Autonomia Bateriei iPhone

Compania Apple este tinta unor noi acuzatii conform carora isi minte clientii prin supraestimarea agresiva a autonomiei bateriei telefoanelor iPhone.

apple minte autonomie iphone

Apple este tinta unor acuzatii foarte grave conform carora isi minte clientii prin faptul ca supraestimeaza agresiv autonomia bateriei iPhone pe care clientii o vor avea dupa ce-si cumpara telefoanele mobile de la ea. Conform unui grup pentru protectia consumatorilor, din Marea Britanie, cei de la Apple supraestimeaza autonomia bateriei iPhone cu pana la 51%, ceea ce este enorm, deci in final clientii ar avea autonomie cu pana la cateva ore mai mica.

9 modele diferite de telefoane iPhone au fost testate de catre grupul din Marea Britanie, iar dintre toate, pentru iPhone XR s-a inregistrat cea mai mare discrepanta intre autonomia oficiala listata de catre Apple, si cea inregistrata in teste. Daca Apple spune ca iPhone XR poate oferi o autonomie de pana la 25 de ore pentru vorbit la telefon, in realitate clientii ar beneficia de doar 16 ore si 32 de minute, deci cu 8 ore si 28 de minute mai putin, o diferenta uriasa.

Autonomia reala a iPhone difera foarte mult de promisiunile Apple

Ca raspuns la aceste acuzatii, compania Apple a afirmat ca isi testeaza foarte riguros telefoanele iPhone inainte de a publica informatii privind autonomia bateriei pe care o vor avea clientii, si spune ca testele facute ar trebui explicate mai clar. Cei care au facut testele spun ca au cumparat telefoane iPhone noi, le-au incarcat complet, si au lasat apeluri telefonice sa ruleze pe ele pana cand s-a terminat energia din baterie, dar Apple nu prea e convinsa de rezultate.

The group said it tested nine different models and found that all of them fell short of Apple’s promises by between 18% and 51%. The iPhone XR strayed the furthest from Apple’s claims when it comes to talk time, according to the the findings. Which? says it lasted for 16 hours and 32 minutes, while Apple’s website says the iPhone XR can offer up to 25 hours of talk time.

E normal ca Apple sa atace rezultatele din moment ce grupul este unul de renume, iar informatiile le dau de inteles clientilor ca sunt cam pacaliti cand Apple le promite ceva, dar in realitate ei au parte de o experienta inferioara. In ciuda faptului ca mai toti cei care au testat telefoanele iPhone lansate in 2018 au laudat autonomia bateriei, iata ca apar si teste care spun ca iPhone XR nu e chiar atat de grozav din acest punct de vedere, dar sunt curios ce experienta ati avut voi.