iOS 13 vine cu Functii menite sa REDUCA Utilizarea iPhone

iOS 13 va fi lansat de catre compania Apple cu o serie de functii noi pentru telefoanele iPhone care au menirea sa reduca gradul de utilizare zilnica.

ios 13 utilizare iphone 376199

Tim Cook, presedintele companiei Apple, sustine ca in momentul de fata compania sa lucreaza pentru iOS 13 la noi functii pentru iPhone menite sa ne faca sa folosim telefoanele mai putin. Apple a implementat in iOS 12 o noua functie numita Screen Time, aceasta permitand monitorizarea folosirii zilnice a telefoanelor, si blocarea temporara a accesului la anumite aplicatii.

Tim Cook spune ca scopul Apple este ca oamenii sa foloseasca telefoanele iPhone pentru a-si imbunatati vietile, pentru a face lucruri pe care inainte nu le faceau, fara a le folosi in exces. Presedintele Apple spune ca a ramas uimit de cat de mult isi folosea zilnci telefonul iPhone, ridicandu-l de pe masa de peste 200 de ori pe zi.

iOS 13 vine cu Functii menite sa REDUCA Utilizarea iPhone

Pentru a ajuta oamenii sa foloseasca mai putin telefoanele iPhone, compania Apple va implementa deasemenea si noi functii menite sa ne ajute sa ridicam mai rar telefoanele de pe masa. Tim Cook nu a detaliat deocamdata schimbarile care vor fi implementate in iOS 13 pentru a ajuta oamenii sa reduca utilizarea iPhone, dar probabil vor fi unele serioase.

We make money if we can convince you to buy an iPhone… but I don’t want you using the product a lot. What we want to build are products … to enrich your life. … Do something you couldn’t do without it. … That’s what gets us excited. What we’re trying to do is give the parent the controls. There’s no standard for parenting, as we both know. People have different views about what should be allowed and not.

iOS 13 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, iar pentru iPhone urmeaza sa fie implementate si alte functii importante care vor imbunatati experienta de utilizare. Problema pentru Apple sta totusi in faptul ca functia Screen Time consuma foarte multa baterie cand e activa, asa ca oamenii ar putea fi fortati sa-si foloseasca telefoanele mai putin pentru ca raman cu autonomia redusa.