Digi Mobil. Romanii au Parte de o VESTE GROZAVA

Digi Mobil. Romanii au parte de o veste grozava de la operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS, iata ce putem avea in momentul de fata.

Digi Mobil oferta portare

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a pregatit o veste grozava pentru romanii care pot beneficia de serviciile sale in momentul de fata, si e bine sa stiti despre ea. Mai exact, cei de la Digi Mobil au lansat acum ceva timp o oferta speciala la portare pentru cei care vor sa devina clientii sai in Romania, iar desi ea era anuntata ca urmand a expira la finalul lunii trecute, inca mai este in vigoare pentru cei interesati sa profite de ea.

Digi Mobil. Vorbim despre o oferta grozava de care au parte clientii din Romania care aleg sa se porteze in reteaua RCS & RDS cu numarul de telefon, ei beneficiind de rate fara dobanda la telefoane, si gratuitate la facturile din abonament. In primul rand vorbim despre reduceri de 50% pentru pana la 6 luni de abonament pentru cei care se porteaza in reteaua celor de la Digi Mobil, ele fiind aplicate pentru luni diferite in decursul derularii contractului in Romania.

Digi Mobil. Romanii au Parte de o VESTE GROZAVA

Digi Mobil. Separat de cele pana la 6 luni de abonament cu 50% reducere, clientii interesati pot beneficia si de telefoane de top care sunt vandute in pana la 24 de rate fara dobanda dupa portarea in retea. Daca ratele fara dobanda se acorda pentru pana al 24 de luni fara restrictii prea mari, in cazul reducerilor pentru abonamentele Digi Mobil, numarul de luni difera in functie de numarul si tipul de abonamente care sunt incheiate de catre clienti la portare.

Digi Mobil. Pentru anumite tipuri de telefoane mobil se ofera inclusiv posibilitatea de achizitie fara avans insa desigur ca va trebui sa consultati oferta pentru a vedea ceea ce va intereseaza cand doriti sa faceti portarea. Veti gasi o oferta foarte variata de telefoane mobile pe care Digi Mobil le are in momentul de fata, si cred ca veti avea posibilitatea de a va porta si cumpara ieftin un telefon de care veti fi foarte multumiti, totul fara mult efort.

Digi Mobil. Avand in vedere ca oferta a fost prelungita fara vreun anunt explicit de la RCS & RDS, va recomand sa profitati de ea cat mai aveti timp, pentru ca s-ar putea sa dispara foarte curand.