Fuchsia. Anunt OFICIAL al Google despre INLOCUITORUL Android

Fuchsia. Un anunt oficial al celor de la Google privind inlocuitorul Android a venit astazi, iata ce a decis sa faca compania americana cu privire la el.

Fuchsia oficial

Fuchsia. Mai toata lumea considera ca acest sistem de operare este de fapt inlocuitorul Android, iar desi cei de la Google au evitat sa spuna mai orice in legatura cu el pana acum, iata ca lucrurile s-au cam schimbat. Mai exact, in cadrul I/O cei de la Google au recunoscut in mod oficial faptul ca Fuchsia este un sistem de operare care este in plin proces de dezvoltare in cadrul laboratoarelor sale, deci totul ad evenit cat se poate de oficial in ceea ce priveste software-ul.

Fuchsia. Compania Google a mentionat acest nou sistem de operare inclusiv intr-o lista de platforme cu care Flutter SDK este compatibil in momentul de fata, deci planurile americanilor sunt destul de clare. Putina lume se astepta ca Google sa recunoasca in mod oficial faptul ca Fuchsia este inlocuitorul Android pe care toata lumea il asteapta, asa ca aceste simple mentiuni cu privire la existenta sa sunt suficiente pentru multi dintre cei care asteapta sistemul de operare.

Fuchsia. Anunt OFICIAL al Google despre INLOCUITORUL Android

Fuchsia. Google a refuzat sa ofere detalii pentru presa in ceea ce priveste includerea denumirii sistemului de operare in cadrul prezentarii, sau a documentatiei oficiale pentru Flutter, atitudinea fiind destul de neobisnuita. Fuchsia este in plin proces de dezvoltare de mai bine de un an la compania Google, asa ca mentionarea sa printre documentele americanilor n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva, cel putin din pucnt de vedere teoretic.

Since its first beta last year, customers have been using Flutter to create mobile apps that run on iOS and Android. However, Flutter was always architected as a portable UI toolkit and, among other places, runs on Windows, Mac, Fuchsia, and even Raspberry Pi.

Fuchsia. In baza a ceea ce am aflat pana acum din diverse surse, cei de la Google sunt interesati sa transforme acest sistem de operare intr-una devarat inlocuitor pentru Android, atat pentru terminale mobile, cat si pentru alte tipuri de dispozitive. Fuchsia este un sistem de operare universal si versatil pe care cei de la Google vor sa-l pozitioneze ca o solutie viabila pentru a inlocui Android si a oferi o experienta mai buna pentru utilizatorii din lumea intreaga.

5 COMENTARII

  1. Dacă vrei să faci ceva mai bun trebuie să refaci bazele acelui lucru asa că Google reface totul de la 0 pentru a perfecționa un produs . Apple ce face cu IOS ? Acelasi dessing şi funcționalitate care o are de când lumea .
    Şi cine zice că Android îi varză ?( evident doar fanatici Apple zic asta pentru că nu au încercat deloc alte telefoane dar na csf ) Oare de ce mulți oameni care pleacă de la Apple le place mai mult de sistemul Android? Bug-uri nu are , lag nici atât , poți face orice pe el , etc
    Pe IOS esti un utilizator , pe Android esti Admin :)))

  2. Din ce put al gandirii ai tras concluzia asta ? Fuchsia nu e (doar) un inlocuitor al Android , un system de operare universal, daca intelegi ce inseamna asta .
    E ceva ce Microsoft are, Google face , iar Apple NU ARE .