Google. A Anuntat Telefonul care INTRECE si Apple

Google. Compania americana a anuntat astazi un nou model de smartphone care va intrece inclusiv ceea ce ofera cei de la Apple pentru fanii din toata lumea.

Google pixel pliabil

Google. Compania americana a organizat conferinta I/O in cursul zilei de ieri, si a uimit lumea intreaga o serie de anunturi foarte importante care vor aduce beneficii majore pentru cei care-i folosesc serviciile. Unul dintre anunturi nu are legatura cu serviciile celor de la Google, ci cu un nou model de smartphone care a fost anuntat in mod oficial pentru lansare, dar care deocamdata este doar in proces de dezvoltare, si nu se stie cand anume va fi lansat in mod oficial.

Google. Un telefon pliabil este acum in plin proces de dezvoltare la compania americana, iar asta in conditiile in care Samsung si Huawei au propriile telefoane, iar Xiaomi si Vivo testeaza deasemenea dispozitive de acest gen. Google a recunoscut faptul ca testeaza prototipuri de telefoane pliabile pentru lansare la un moment dat pe piata, dar deocamdata nu stie nimeni cam cand s-a putea intampla asta, desi Android e 100% pregatit pentru schimbare.

Google. A Anuntat Telefonul care INTRECE si Apple

Google. Vorbim cel mai probabil despre un telefon Pixel pliabil pe care compania il testeaza in momentul de fata, cei din Mountain View dorind sa le ofere clientilor experienta standard a Android intr-un asemenea model de smartphone. Google lucreaza de foarte mult timp la un telefon pliabil, si daca deocamdata nu a gasit o solutie pentru a aduce un asemenea produs pe piata, atunci e destul de clar ca nu a prea gasit vreo solutie clara pentru a face acest lucru.

We’re definitely prototyping the technology. We’ve been doing it for a long time. I don’t think there’s a clear use case yet. That means we shouldn’t expect a foldable Pixel any time soon, or maybe ever. “We’re prototyping foldable displays and many other new hardware technologies, and have no related product announcements to make at this time.

Google. Ca al doilea important producator american de smartphone-uri, compania avea in spate multe zvonuri in care fusese anuntat faptul ca lucreaza la telefoane pliabile, dar in acest moment lucrurile au deveni oficiale. E foarte posibil ca prototipurile testate de catre compania Google sa o fi ajutat sa modifice Android pentru a oferi suport pentru aceste tipuri de produse, acum doua luni fiind anuntat in mod oficial suportul, primele telefoane pliabile urmand a-l avea integrat.

Google. Daca un Pixel pliabil va fi lansat de catre cei din Mountain View, atunci cu siguranta vom afla din timp cum arata si ce noutati va aduce pentru clienti, asa ca va trebui sa avem doar rabdare pentru ca totul sa fie dezvaluit oficial.

1 COMENTARIU