Huawei. Vrea sa LANSEZE un Telefon cu Decupaj UIMITOR

Huawei. Compania chinezeasca vrea sa lanseze un nou model de telefon care are un decupaj uimitor, iata cum a fost gandita aceasta schimbare majora.

Huawei telefon decupaj

Huawei. Compania chinezeasca pregateste o noua revolutie pentru telefoanele mobile, ea dorind sa schimbe complet modul in care arata decupajele smartphone-urilor, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Vorbim despre un brevet de inventie care a fost inregistrat pentru compania Huawei pentru un design care ar trebui sa fie folosit intr-un nou model de smartphone in viitor, iar decupajul este redus la o dimensiune extrem de mica fata de ceea ce vedem in actualele telefoane.

Huawei. Decupajele telefoanelor mobile sunt unul dintre elementele pe care majoritatea oamenilor le urasc pentru produsele pe care le folosesc in viata de zi cu zi, iar chinezii vor sa rezolve putin situatia. In contrast total cu Huawei MATE 30 PRO, care va avea un decupaj ce va brazda intregul ecran al telefonului, cei de la Huawei vor sa mute decupajele din ecran, deasupra acestora, carcasele devenind ceva mai rotunde, dar intr-un mod mult mai natural decat actualele decupaje.

Huawei. Vrea sa LANSEZE un Telefon cu Decupaj UIMITOR

Huawei telefon decupaj carcasa

Huawei. Solutia pe care chinezii vor sa o adopte in aceasta situatie este una foarte simpla de integrat in telefoanele mobile, iar asta pentru ca ecranele nu mai trebuie taiate pentru a face loc pentru decupaje. Asta nu doar ca face mult mai simpla producerea telefoanelor mobile ale celor de la Huawei, dar reduce in acelasi timp si costurile de fabricare pentru ele, deci solutia ar putea fi folosita nu doar pentru modelele scumpe ale chinezilor, ci si pentru modelele de clasa medie, sau ieftine.

Huawei. Intr-o lume in care mai toti producatorii incearca sa scape de decupajele din smartphone-uri, chinezii au gasit una dintre solutiile care merita avute in vedere, mai ales ca nu implica mecanisme complexe pentru afisarea camerelor. Desigur ca nu toata lumea va indragi ideea de a avea un smartphone cu o carcasa mai rotunda doar pentru a nu avea decupaj in ecran, insa cei de la Huawei vor incerca cel mai probabil ideea pentru a vedea daca “prinde” la public.

Huawei. Cat va dura pana cand chinezii vor implementa aceste design in produse finite nu se stie, dar probabil ca nu va exista operioada chiar atat de lunga de asteptare.