Samsung GALAXY FOLD. ANUNTUL CEO-ului Samsung

Samsung GALAXY FOLD. CEO-ul diviziei mobile a companiei Samsung a facut un anunt foarte important in legatura cu problemele telefonului, dar si lansarea sa.

Samsung GALAXY FOLD ancheta

Samsung GALAXY FOLD. Cu lansarea amanata in urma descoperirii unor probleme grave din cauza carora telefoanele aveau ecranele distruse chiar de catre utilizatori, compania Samsung inca n-a oferit vreun detaliu cu privire la viitorul produsului. Foarte multa lume cere constant informatii referitoare la lansarea Samsung GALAXY FOLD, iar CEO-ul diviziei mobile, Dj Koh, a facut astazi un anunt foarte important cu privire la evolutia vanzarilor pentru acest telefon.

Samsung GALAXY FOLD. Conform lui Dj Koh, in urmatoarele zile ar trebui sa fie finalizata ancheta companiei Samsung facuta pentru unitatile defecte trimise spre analiza, apoi urmand a fi luata o decizie finala cu privire la lansare. Rezultatul preliminar al acestei analize ar fi ca anumite substante din ecranul Samsung GALAXY FOLD ar genera probleme cu distrugerea acestuia, iar compania Samsung ar fi sigura ca poate rezolva problema foarte rapid, pentru a nu amana prea mult lansarea.

Samsung GALAXY FOLD. ANUNTUL CEO-ului Samsung

Samsung GALAXY FOLD. CEO-ul diviziei mobile a Samsung a afirmat deasemenea ca spatiul dintre balama si ecranul flexibil urmeaza sa fie redus substantial pentru ca mizerie sa nu intre intre cele doua elemente, si sa fie distrus ecranul. Separat de aceste probleme, am putea vedea pentru Samsung GALAXY FOLD si alte schimbari, insa deocamdata cei de la Samsung n-au dorit sa ofere detalii, si probabil ca nici nu vor oferi prea curand informatii despre asta.

(The company) has reviewed the defect caused from substances (that entered the device), and we will reach a conclusion in a couple of days (on the launch). The measures include strengthening the durability of the exposed areas on the hinge and minimizing the tiny gap between the protective layer and the bezel of the main display in order to prevent any external substances from penetrating the device, according to the company.

Samsung GALAXY FOLD. Singurul lucru spus de catre CEO-ul Dj Koh cu privire la lansarea noului model de smartphone este ca ea nu va veni “prea tarziu”, dar asta nu ne spune mai nimic in legatura cu momentul in care ea s-ar putea intampla. Ieri unii dintre clientii companiei Samsung au inceput sa primeasca email-uri in care li se spunea ca precomenzile pentru telefoanele Samsung GALAXY FOLD vor fi anulate daca nu sunt reconfirmate pana la finalul lunii mai, si e posibil ca lansarea sa nu aiba loc intre timp.

Samsung GALAXY FOLD. Din pacate, mult asteptatul telefon pliabil nu are parte de lansarea de succes pe care si-o dorea companiei Samsung, si din pacate ideea de telefon pliabil s-a cam diluat din cauza sa.