Windows 10. Schimbare URIASA pentru File Explorer

Windows 10. Microsoft face o schimbare foarte importanta pentru File Explorer, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor o experienta mult mai buna.

Windows 10 cautari

Windows 10. Schimbarile importante continua sa fie oferite pentru sistemul de operare al companiei americane, iar astazi aflam despre o serie de modificari care sunt pregatite pentru a fi oferite pentru actualizarea din primavara anului 2020. Intr-o noua versiune beta a actualizarii pregatite pentru primavara anului 2020, Microsoft a facut o serie de schimbari interesante pentru File Explorer care va fi disponibil in Windows 10, mai exact, pentru sistemul folosit pentru cautarea de fisiere.

Windows 10. Microsoft vrea sa modifice actuala metoda de cautare a fisierelor din File Explorer intr-una care sa aduca experienta integrata a Windows Search inclusiv pentru simpla actiune de a cauta fisierele din calculatoare. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, Windows 10 urmeaza sa afiseze in File Explorer sistemul care afiseaza recomandari de fisiere in baza cuvintelor introduse de catre noi, fara a mai fi necesara apasarea butonului care sa faca efectiv cautarea, totul fiind afisat pe masura ce scriem.

Windows 10. Schimbare URIASA pentru File Explorer

Windows 10 cautari File Explorer

Windows 10. Nu doar File Explorer urmeaza sa beneficieze de aceasta schimbare importanta pentru utilizatori, ci si OneDrive, astfel ca orice fel de cautari facute acolo pentru fisiere vor avea parte de o experienta similara, cu rezultate afisate pe masura ce scriem. Ideea din spatele schimbari este excelenta, si va face Windows 10 mai usor de folosit, compania Microsoft dorind sa le ofere utilizatorilor mai multa viteza cu care sa descopere fisierele si datele de care sunt cu adevarat interesati.

Windows 10. Ceea ce deocamdata nu se spune este ca inainte ca rezultate de acest gen sa fie afisate atat de usor, e nevoie de o indexare complexa a fisierelor care sunt disponibile in cadrul calculatoarelor noastre, iar asta nu se face chiar atat de usor, sau rapid. Partea buna este ca dupa indexare, Windows 10 va putea afisa rezultate la fel de usor precum ati scrie orice intr-un document, iar de aici toata lumea beneficiaza din plin.

Windows 10. Avand in vedere ca aceasta functionalitate este oferita deocamdata doar in versiune beta, ramane de vazut cum, sau daca, Microsoft o va mai schimba pana in momentul in care va fi lansata in versiune finala.