Huawei P30 PRO. PROBLEMA MARE din Cauza OnePlus 7 PRO

Huawei P30 PRO. O problema foarte mare a fost confirmata astazi din cauza OnePlus 7 Pro, iata cu ce se va confrunta compania Huawei dupa lansarea noilor sale telefoane.

Huawei P30 PRO probleme oneplus

Huawei P30 PRO. Lansat in primavara acestui an ca varf de gama din partea producatorilor din China, noul model de telefon va avea probleme foarte mari dupa ce OnePlus 7 PRO va fi lansat pe piata. Astazi a fost dezvaluit pretui de vanzare pentru versiunea cea mai ieftina a OnePlus 7 PRO, inclusiv in Europa, iar la 700 de euro clientii vor avea un telefon care din unele puncte de vedere ii este superior Huawei P30 PRO, dar si Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO. Pus in vanzare la preturi care depasesc 900 de euro, telefonul celor de la Huawei va avea performante net inferioare celor oferite de catre OnePlus 7 PRO, si asta va conta mai mult decat credeti. OnePlus 7 PRO va avea un nou mediu de stocare UFS 3.0, care va face Android mult mai fluid, si extrem de rapid, mult mai rapid decat pe Huawei P30 PRO, clientii urmand a avea parte de o experienta mult imbunatatita, dar si la un pret mult mai mic.

Huawei P30 PRO. PROBLEMA MARE din Cauza OnePlus 7 PRO

Huawei P30 PRO. Camera quad va fi un mare avantaj in comparatie cu ceea ce va oferi OnePlus 7 PRO cu a sa camera tripla, insa ecranul va fi mai mic si are un decupaj, in contrast cu ecranul mai mare, si fara decupaj, al OnePlus 7 PRO. Bateria din Huawei P30 PRO va fi usor mai mare, dar diferentele ar trebui sa fie insesizabile, incarcarea rapida a telefoanelor putandu-se face aproximativ la fel de repede, ceea ce nu ar fi o foarte mare surpriza.

Huawei P30 PRO. Pentru chinezi pretul va conta extrem de mult, iar cum performantele sunt unul dintre principalele puncte de atractie la vanzare, va fi interesant de vazut cum va fi afectata evolutia telefoanelor Huawei. Pana acum Huawei P30 PRO s-a vandut foarte bine, insa OnePlus 7 PRO are capacitatea de a afecta acest lucru prin noutatile pe care le aduce, asa ca saptamana viitoare vom afla in ce masura sunt sanse ca Huawei sa aiba mari batai de cap.