Huawei MATE 30 PRO. OFICIAL, Anunt URIAS de la Huawei

Huawei MATE 30 PRO. Un anunt foarte important venit de la compania chinezeasca ne arata de ce noutate grozava vor avea parte clientii din lumea intreaga.

Huawei MATE 30 PRO android q

Huawei MATE 30 PRO. Un anunt ofical de la compania Huawei a venit in cursul zilei de ieri pentru telefoanele vandute de catre compania chinezeasca, si vorbim despre o veste grozava pentru toti viitorii clienti din lumea intreaga. Ieri cei de la Huawei au anuntat lista cu primele 8 modele de telefoane pentru care va fi lansat Android Q/Android 10 anul acesta, iar printre ele se numara si modelele cele mai recente, deci Huawei MATE 30 PRO il va avea sigur.

Huawei MATE 30 PRO. Pregatit pentru lansare in toamna acestui an, noul model de smartphone ar trebui sa fie deja pregatit pentru lansare cu viitoarea versiune a Android integrata din fabrica, aceasta fiind in general strategia chinezilor. Huawei MATE 30 PRO fara Android Q ar fi de neimaginat, mai ales ca vorbim despre cele mai noi inovatii implementate de catre Google in sistemul sau de operare, iar din ceea ce vedem acum, Huawei nu prea ar vrea sa dezamageasca.

Huawei MATE 30 PRO. OFICIAL, Anunt URIAS de la Huawei

Huawei MATE 30 PRO. Unii producatori de smartphone-uri nu ofera cele mai noi versiuni ale Android, chiar daca isi lanseaza telefoanele la cateva luni dupa ce compania Google ofera versiunile publice ale sistemului sau de operare. Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea fi livrat de catre compania coreeana fara Android 10 in momentul lansarii, in functie de cand va fi oferita versiunea finala de catre Google, dar Huawei MATE 30 PRO il va avea sigur integrat.

Huawei MATE 30 PRO. E posibil ca telefonul sa nu aiba chiar versiunea finala, finala, a sistemului de operare, si sa mai necesite actualizari dupa lansare, dar macar versiunea din luna august o va avea sigur integrata de catre americani, iar aceasta este oricum o veste foarte buna pentru clienti. E posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba si unele functii speciale integrate impreuna cu aceasta ctualizare, dar despre aceste noutati vom afla abia in momentul in care va avea loc prezentarea oficiala.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea noului model de telefon urmeaza sa aiba loc in septembrie, sau octombrie, ceva mai devreme decat in cazul modelelor anterioare lansate de catre chinezi.

1 COMENTARIU

  1. Nu exista sa nu aiba versiune finala . Daca va avea Android Q, versiunea va fi cea finala. Nici un producator nu implementeaza versiuni beta de Android.