Huawei P30 PRO. ATENTIE, Veste URIASA de la Huawei

Huawei P30 PRO. O veste foarte importanta a venit de la compania Huawei pentru clientii care au cumparat aceste modele de telefoane, iata ce au pregatit chinezii.

Huawei P30 PRO

Huawei P30 PRO. Telefonul recent lansat pe piata de catre compania chinezeasca este si in centrul unei vesti foarte importante care a venit chiar zilele acestea de la producator, si toti clientii sunt vizati, inclusiv cei cu Huawei P30. Mai exact, la scurt timp dupa Google I/O, si dupa ce s-a anuntat ca Android Q va fi oferit in versiune beta pentru mai multe modele de telefoane, Huawei a anuntat ca Huawei P30 PRO se va numara printre cele care vor avea actualizarea printre primele.

Huawei P30 PRO. Noul model de telefon face parte dintr-o lista de 8 telefoane ale companiei Huawei care vor putea instala Android Q primele, dar desigur ca o data pentru cand se va intampla asta, nu a fost furnizata. Huawei P30 PRO va fi unul dintre cele 8 modele de telefoane ale Huawei care vor avea disponibila actualizarea sistemului de operare inca din versiunea beta 3, deci in urmatoarele saptamani ar trebui sa fie lansata pentru clienti.

Huawei P30 PRO. ATENTIE, Veste URIASA de la Huawei

Huawei P30 PRO android q lista telefoane

Huawei P30 PRO. Este complet neasteptat sa vedem de la compania Huawei suport pentru Android Q in versiune beta pentru aceste telefoane, insa e imbucurator, in final, pentru ca utilizatorii au parte de update-uri mai rapid. Huawei P30 PRO este cel mai nou model de smartphone lansat de catre chinezi, insa si altele vor putea instala versiunile beta, iar mai jos aveti lista completa, furnizata prin imaginea oficiala de mai sus :

  • Honor View20 / V20
  • Honor Magic2
  • Mate 20
  • Mate 20 Pro
  • Mate 20X
  • Mate 20 RS Porsche Design
  • P30
  • P30 Pro

Huawei P30 PRO. Lista in sine nu include modelele lansate cu un an in urma de catre compania Huawei, insa le include pe cele lansate in toamna anului trecut, dar si pe cele mai recente venite de la Honor, brand-ul low-cost al chinezilor. Marea problema este ca desi Huawei P30 PRO va avea Android Q disponibil in versiune beta, nu se stie cand va fi lansat in versiune finala, iar asta pentru ca Huawei nu se prea grabeste sa ofere actualizarile acestea pentru clienti.

Huawei P30 PRO. Chiar daca utilizatorii mai curajosi ar putea instala versiunile beta acum, pentru versiunea finala ar mai putea avea de asteptat destul de mult dupa lansarea sa de catre Google, undeva prin luna august.

1 COMENTARIU

  1. Asta se intampla la fiecare update major , la fiecare producator – ultimele telefoane lansate , primesc primele actualizarea .
    Nu e nici o veste uriasa.