Huawei MATE 30 PRO. SURPRIZA pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 30 PRO. O surpriza foarte mare este pregatita pentru toti clientii din lumea intreaga, cei de la Huawei dorind sa iasa in evidenta cu o modificare uriasa pentru piata smartphone.

Huawei MATE 30 PRO design

Huawei MATE 30 PRO. Pregatit pentru lansare in toamna acestui an, telefonul companiei Huawei urmeaza sa aduca pentru clientii din lumea intreaga o serie de noutati menite sa-l diferentieze de restul telefoanelor Android premium de pe piata. Printre aceste schimbaris e va numara si una care ar reprezenta doar inceputul unei schimbari uriase pe care chinezii vor sa o faca pentru toate modelele de telefoane, Huawei MATE 30 PRO urmand a face parte dintr-un test foarte important.

Huawei MATE 30 PRO.  Un cunoscut leaker de informatii despre telefoane care inca nu au fost lansate a afirmat ca Samsung, Huawei, si alti producatori intentioneaza sa lanseze telefoane cu design-uri uluitoare in 2019. Va vorbeam ieri despre faptul ca Samsung GALAXY S11 ar putea avea o schimbare uriasa pentru design multumita acestei gandiri noi, iar pentru Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa se intample acelasi lucru, in baza unor informatii recent aparute.

Huawei MATE 30 PRO. SURPRIZA pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 30 PRO. Un zvon aparut zilele trecute pe internet anunta faptul ca noul telefon va avea un ecran curbat in toate cele patru colturi, un element de noutate care este foarte important pentru felul in care arata telefonul. Este foarte posibil ca aceasta schimbare de design pentru ecranul Huawei MATE 30 PRO sa faca parte din modificarea substantiala menita sa faca telefoanele sa arate mult mai atractiv, si sa-l scoata in evidenta pe piata smartphone.

Other spec details include that the Huawei Mate 30 Pro will also support a 4-curve curved design in terms of its screen, and that the phone will come equipped with an in-screen fingerprint reader that will remain in the same place as on the Huawei Mate 20 Pro.

Huawei MATE 30 PRO. E posibil ca pana la aparitia acestui telefon sa fie lansate altele de catre chinezi care sa cotina unele noutati majore in materie de design, iar ele sa fie integrate mai apoi in aceasta serie premium. Avand in vedere ca Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa se lupte cu iPhone 11, Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY NOTE 10, OnePlus 7 PRO, si alte modele de top, are neaparata nevoie de schimbari care sa-l faca foarte atractiv.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse foarte multa lume asteapta cu nerabdare sa vada ce fel de noutati sunt pregatite pe partea de design de catre chinezi, dar vom afla totul in septembrie, sau octombrie.