Google. LANSEAZA o PREMIERA MONDIALA pentru Internet

Google. O premiera mondiala foarte importanta a fost anuntata pentru lansare de catre compania americana, iata ce va aduce pentru utilizatori sai.

Google realitate augmentata search

Google. In cadrul I/O de saptamana trecuta, compania americana a anuntat o premiera mondiala de care toata lumea trebuie sa stie, deoarece in curand va face parte din viata oamenilor din intreaga lume, si este o veste buna. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca vor implementa inclusiv in Google Search realitatea augmentata, la scurt timp dupa ce au implementat-o pentru Google Maps, desi acolo totul este oferit acum doar in versiune beta.

Google. Puteti vedea mai jos cum va putea fi folosita realitatea augmentata in cadrul motorului de cautare Google Search pentru rezultatele care sunt afisate pentru utilizatori, ideea in sine fiind una extrem de interesanta. Practic, rezultatele pentru cautarile facute prin motorul de cautare al Google vor avea afisate unele animatii pentru realitate augmentata care ne vor permite sa afisam continut virtuala peste un feed video preluat prin camera telefoanelor noastre.

Google. LANSEAZA o PREMIERA MONDIALA pentru Internet

Google. Cateva exemple au fost prezentate in cadrul I/O, mai exact, musculatura umana paote fi reprzentata in realitate augmentata pentru ca oamenii sa vada mult mai clar cum arata aceasta intr-o versiune animata. Daca nu sunteti interesati de musculatura umana, si doriti sa vedeti haine, de exemplu, atunci Google va avea in rezultatele de cautari inclusiv animatii pentru realitate augmentata cu obiecte vestimentare pe care le vom putea plasa inclusiv peste corpurile noastre folosind realitatea augmentata.

Google. Compania a spus ca primele rezultate vor aparea in motorul de cautare luna aceasta, insa mai multe vor putea fi adaugate de catre NASA, New Balance, Samsung, Target, Volvo, si alte companii, spre finalul anului. Ideea in sine este una foarte buna, si va face cu siguranta motorul de cautare al Google mult mai interactiv pentru cei care-l folosesc, dar e nevoie si ca dezvoltatorii web sa implementeze modele 3D pentru realitate augmentata.

Google. Motorul de cautare Google Search este primul care ofera o asemenea functionalitate pentru rezultatele cautarilor, insa probabil vom vedea si de la alte companii ceva similar din moment ce este oferit asa ceva direct din Mountain View.