Huawei P30 PRO. Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

Huawei P30 PRO. O veste grozava vine astazi pentru toti clientii din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

Huawei P30 PRO performante oneplus

Huawei P30 PRO. O veste grozava a venit pentru toti clientii companiei Huawei in momentul de fata, iar asta in conditiile in care noile modele de telefoane au avut parte de o evolutie surprinzator de buna pe pietele din intreaga lume. Ei bine, suprematia Huawei P30 PRO in fata producatorilor chinezi va fi amenintata in urmatoarele saptamani de catre OnePlus 7 PRO, care va fi prezentat in mod oficial chiar maine, si care va aduce noutati foarte importante.

Huawei P30 PRO. Pentru cei care au cumparat, sau se vor gandi, sa cumpere telefoanele chinezilor vine si o veste buna, ea avand legatura cu performantele pe care le are telefonul in comparatie cu OnePlus 7 PRO. Se pare ca, in final, diferenta in performante dintre Huawei P30 PRO si OnePlus 7 PRO va varia intre 5% si 10%, foarte mica in raport cu diferenta dintre preturile celor doua modele de telefoane mobile, si asta nu va afecta foarte mult compania Huawei.

Huawei P30 PRO. Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

Huawei P30 PRO performante oneplus 7 pro

Huawei P30 PRO. Desi OnePlus 7 PRO va avea noul chip Qualcomm Snapdragon 855, care ofera performante de top, fata de batranul Kirin 980 nu va fi cu mult mai bun, ceea ce este o veste foarte buna pentru toti clientii. Acea diferenta de 5% – 10% in performante pentru OnePlus 7 PRO fata de Huawei P30 PRO va fi egala cu aproximativ zero in ochii multor persoane care se gandesc sa cumpere telefoanele de la Huawei, deci OnePlus nu reuseste prea multe aici.

Huawei P30 PRO. Camera quad va conta totusi foarte mult in ochii celor care se uita la telefoanele chinezilor, la fel ca si autonomia buna a bateriei, sau sistemul de incarcare rapida, plus design-ul si materialele de calitate. OnePlus 7 PRO va fi mai ieftin, si va avea unele dezavantaje in comparatie cu Huawei P30 PRO, iar performantele l-ar fi putut ajuta sa iasa in evidenta, insa din pacate acest lucru nu se va intampla, deci mai mult ca sigur va fi ignorat de mult.

Huawei P30 PRO. Daca telefoanele celor de la Huawei vor avea si preturi mai mici in perioada urmatoare, atunci e foarte posibil ca ele sa aiba succes si mai mare in China, dar totul depinde de strategia chinezilor.