Samsung GALAXY S10 e DEPASIT TOTAL de OnePlus 7 PRO

Samsung GALAXY S10 este depasit in totalitate de catre OnePlus 7 Pro, noul telefon al chinezilor fiind superior din foarte multe puncte de vedere, dar este si mult mai ieftin.

Samsung GALAXY S10 depasit

Samsung GALAXY S10, cel mai nou si mai important smartphone al companiei Samsung, este depasit total de OnePlus 7 Pro, un telefon care abia a fost prezentat, si vine de la un producator cu resurse mult mai putine. In clipul video de mai jos puteti vedea un test de performante in care versiunea Plus a Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO, si OnePlus 7 Pro sunt comparate, iar rezultatul este unul cu adevarat surprinzator.

Samsung GALAXY S10 este depasit fara drept de apel in toate testele in care este pus fata in fata cu OnePlus 7 Pro, desi este mai scump decat telefonul chinezilor, si teoretic ar avea unele componente mai performante. Dupa cum veti vedea in imagini, nu exista vreun test in care Samsung GALAXY S10 sa iasa inaintea OnePlus 7 Pro, desi reuseste sa depaseasca Huawei P30 PRO intr-unul dintre ele, dar aceasta realizare e fara mare importanta.

Samsung GALAXY S10 e DEPASIT TOTAL de OnePlus 7 PRO

Samsung GALAXY S10 are o foarte mare problema cu procesorul Exynos 9820, care e in mod clar inferior celui Qualcomm Snapdragon 855, iar acest test arata cat se poate de bine acest lucru. Procesorul mai slab al Samsung GALAXY S10 nu este de ajutor celorlalte componente performante implementate in terminal, iar acest lucru este resimtit de catre multi clienti, inclusiv in ceea ce priveste autonomia bateriei, dar situatia in sine nu mai este de mult noua.

Samsung GALAXY S10 este cu peste 200 de euro mai scump decat OnePlus 7 PRO, iar principalele sale atuuri sunt ecranul si camera, caresunt superioare celor ale telefonului chinezilor, dar in rest diferentele nu sunt uriase. E totusi pacat ca Samsung GALAXY S10 nu reuseste sa depaseasca din multe puncte de vedere un telefon ca OnePlus 7 Pro, avand si dezavantajul lipsei 5G-ului, iar asta ar putea afecta serios vanzarile seriei in urmatoarele trei luni de zile.

Samsung GALAXY S10 a avut parte de un succes surprinzator de mare dupa lansare, si pana cand Huawei P30 PRO a fost lansat, dar lucrurile s-au schimbat, iar OnePlus 7 PRO nu va ajuta in vreun fel situatia.