Huawei. Explicatie HALUCINANTA a lui Trump pentru SANCTIUNI

Huawei. Donald Trump a oferit o explicatie halucinanta cu privire la motivele din cauza carora au fost impuse sanctiunile impotriva companiei chinezesti.

Huawei explicatie

Huawei. Compania chinezeasca este tinta unor sanctiuni importante impuse de catre presedintele SUA, Donald Trump, printr-un ordin prezidential care a fost semnat saptamana trecuta, si a intrat in vigoare chiar de atunci. Dupa o saptamana in care Huawei a fost marginalizata de catre toti partenerii sai din SUA, iata ca acum vine si o explicatie halucinanta de la Donald Trump privind motivele care au stat la baza interzicerii produselor companiei, dar si a colaborarilor din SUA.

Huawei. Donald Trump spune ca intreaga companie, si implicit produsele sale, reprezinta un foarte mare risc pentru siguranta nationala a SUA, ceea ce stiam deja dupa atatea luni de propaganda facuta impotriva chinezilor. Problema este ca desi SUA spune ca Huawei este un mare risc pentru siguranta sa nationala, Trump spune ca daca va incheia un acord comercial cu China, e posibil ca sanctiunile impuse impotriva companiei chinezesti sa fie anulate de catre el.

Huawei. Explicatie HALUCINANTA a lui Trump pentru SANCTIUNI

Huawei. Practic, desi compania chinezeasca e o amenintare mare pentru siguranta nationala a SUA, Trump ar trece cu vederea aceasta problema extrem de grava in cazul incheierii unui acord comercial cu China. Afirmatia facuta de catre Donald Trump sugereaza faptul ca decizia de a sanctiona Huawei a fost luata exclusiv in ideea de a forta China sa incheie un acord comercial favorabil pentru SUA, presiunea fiind pusa pe legatura puternica dintre guvern si companie.

Huawei is something that’s very dangerous. You look at what they’ve done from a security standpoint, from a military standpoint, it’s very dangerous. So it’s possible that Huawei even would be included in some kind of a trade deal. If we made a deal, I could imagine Huawei being possibly included in some form, some part of a trade deal.

Huawei. Daca Donald Trump nu vorbeste prostii, asa cum face el de obicei, si totul e doar o mare pacaleala, atunci vorbim despre o forma de inselaciune la cel ma inalt nivel, doar pentru a obtine un acord comercial favorabil pentru SUA. Desigur, e posibil ca Donald Trump sa spuna prostii, asa cum face el in mod obisnuit, iar SUA sa nu includa Huawei in vreun acord comercial, sau daca ar face-o, sa nu elimine interdictia de vanzare a produselor in tara, ci doar sa permita parteneriatele cu companiile locale.

Huawei. E foarte posibil ca SUA sa le permita chinezilor sa cumpere produsele companiilor americane, dar sa nu permita vanzarea produselor lor in tara, ceea ce ar fi doar o noua forma de ipocrizie.