Huawei. Primele PROBLEME MARI Recunoscute OFICIAL

Huawei. Primele probleme mari sunt recunoscute oficial de catre fondatorul companiei chinezesti, iata ce spune in legatura cu evolutia pentru anul 2019.

huawei crestere

Huawei. Mai toata lumea a inteles deja ca exista probleme foarte mari pentru compania chinezeasca din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, iar acest lucru incepe sa fie recunoscut oficial chiar si de catre ea. Mai exact, Huawei a vorbit pentru prima oara despre faptul ca incasarile sale intra pe un trend descendent, dar deocamdata nu din cauza sanctiunilor pe care SUA le-a impus impotriva companiei chinezesti in cursul saptamanii trecute.

Huawei. Fondatorul companiei chinezesti a afirmat ca incasarile companiei au fost in aprilie cu 25% mai mari decat cele din aprilie 2018, cresterea fiind mai mica decat cea inregistrata pentru T1 2019 vs T1 2018, cresterea fiind de 39%. Desi in aprilie a ramas pe crestere, compania Huawei urmeaza sa piarda cresterea in urmatoarele luni, desi fondatorul sau este optimist si spune ca ea va mai exista pana la finalul anului, e extraordinar de greu de crezut ca asta se va intampla.

Huawei. Primele PROBLEME MARI Recunoscute OFICIAL

Huawei. Avand in vedere ca sanctiunile SUA au fost impuse pe final de luna mai, compania nu va trece pe scadere chiar de acum, dar e foarte posibil ca acest lucru sa se intample din cursul lunii iunie. Exista deja foarte multi oameni care fie si-au anulat achizitiile de telefoane de la Huawei, fie incep sa le returneze, iar cum sanctiunile nu vor disparea, oamenii vor cauta in continuare sa scape rapid de produsele cumparate de la chinezi, saus a evite sa le mai cumpere.

Our growth will slow down, though not by as much as everyone imagines. In the first quarter of this year, our revenue grew 39% over the same period last year. This rate decreased to 25% in April, and may continue decreasing towards the end of this year. Our company will not end up with an extreme supply shortage…Even if there is an insufficient supply from our partners, we will face no problems. This is because we can manufacture all the high-end chips we need ourselves.

Huawei. Desi chinezii au stocuri mari de componente facute deja pentru a suplini sanctiunile impuse de catre SUA, ele nu vor putea acoperi toata cerere, dar problema mai mare e cu software-ul partenerilor. Chiar daca Huawei va avea componente pentru a mai fabrica unele produse in urmatoarele luni, nu mai poate folosi software-ul partenerilor, iar asta va afecta foarte serios incasarile pe termen scurt, mediu, si chiar lung, daca sanctiunile vor ramane.

Huawei. Desi foarte multa lume s-a rezumat la companie si produsele sale, in realitate sanctiunile afecteaza inclusiv foarte multi parteneri ai chinezilor, iar probleme merg dincolo de Android, si ajung la multe componente importante.