Huawei. Clientii Incep sa FUGA catre Samsung, Xiaomi

Huawei. Clientii companiei chinezesti incep sa fuga "in bratele" celor de la Samsung si Xiaomi, iata cat de mult au scazut in popularitate telefoanele lor.

Huawei pierdere

Huawei. Problemele pe care compania chinezeasca le are incep sa devina tot mai grave, iar asta deoarece primii clienti au inceput sa fuga catre Samsung, sau Xiaomi, asa cum probabil se asteptau deja unii dintre analisti. Un website specializat pe compararea de preturi pentru produse vandute online, care primeste 14 milioane de vizitatori lunar, sustine ca Huawei a inregistrat pierderi serioase in popularitate in ultimele zile dupa sanctiunile impuse de catre SUA.

Huawei. Conform acestui website, popularitatea telefoanelor chinezilor in Marea Britanie a scazut la jumatate in cursul acestei saptamani, dupa ce s-a anuntat ca actualizarile importante pentru Android nu vor mai ajunge la ele. Scaderea este una insemnata, si arata ca oamenii sunt loiali in pentru cei de la Huawei doar atat timp cat au si beneficii de la produsele comparate, dar cand acestea dispar, ei incep sa se orienteze spre alte produse.

Huawei. Clientii Incep sa FUGA catre Samsung, Xiaomi

Huawei. La nivel global lucrurile stau ceva mai bine pentru chinezi, popularitatea telefoanelor lor scazand cu doar 26% saptamana aceasta, deci jumatate in comapratie cu ceea ce s-a inregistrat in Marea Britanie. De toate aceste probleme au profitat din plin cei de la Samsung, dar si cei de la Xiaomi, ambii producatori inregistrand cresteri substantiale in popularitate pentru telefoane in cursul acestei saptamani, ceea ce e oarecum de asteptat, avand in vedere ca alternative nu prea exista.

It’s not just network providers and tech giants who are turning their backs on Huawei. Over the last four days, Huawei handsets have slumped in popularity – receiving almost half as many clicks as they did last week in the UK and 26% less on the global stage. Samsung has gained the most from Huawei’s loss, with 13% more clicks on its products in the UK and Chinese electronics company Xiaomi clocking an 19% increase in clicks on its handsets.

Huawei. Popularitatea telefoanelor de la Xiaomi a crescut cu 19%, iar asta in principal pentru ca sunt ieftine si ofera functii similare cu cele ale rivalilor, in timp ce Samsung a inregistrat o crestere de 13% in popularitate. Desigur ca acesta este doar inceputul problemelor pentru cei de la Huawei, iar informatiile vin deocamdata de la o sursa fara foarte multe date clare privind vanzarile, iar cand vor veni si acestea, vom afla cat de mare e problema in realitate.

Huawei. In ciuda tuturor anunturilor “linistitoare” de la companie, clientii chinezilor sunt pragmatici, iar graba cu care vor sa fuga de chinezi arata ca nivelul de loialitate e mult mai mic decat in cazul Apple, sau Samsung.