Google Chrome. Noua Functie MULT ASTEPTATA pe Telefoane

Google Chrome. O noua si foarte importanta functie pentru telefoanele iPhone si Android a fost prezentata astazi inainte de a fi lansata pentru utilizatori.

Google Chrome pagini

Google Chrome. O noua functie foarte mult asteptata pe telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android este in sfarsit prezentata pentru prima oara inainte de a fi lansata in mod oficial pentru utilizatori. Mai exact, vorbim despre acea functie pentru Google Chrome care are menirea de a le aduce utilizatorilor posibilitatea de a avea tab-uri in browserul pentru telefoanele iPhone si Android, exact ca in calculatoare, pentru a controla mai usor website-urile deschise deja.

Google Chrome. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum ar urma sa functioneze totul, tab-urile pentru website-urile deschise de catre utilizatori putand fi controlate prin iconite ale paginilor, afisate in partea inferioara a aplicatiei. Sistemul de control pentru aceasta functionalitate a Google Chrome este gandit extrem de bine, cel putin din ceea ce se vede, si ar putea sa faca accesarea tab-urilor mult mai usoara decat in cazul sistemului oferit actual.

Google Chrome. Noua Functie MULT ASTEPTATA pe Telefoane

Google Chrome pagini tab

Google Chrome. Pana in momentul de fata functionalitatea este implementata doar in versiunile beta ale aplicatiilor pentru sistemul de operare Android, insa mai mult ca sigur este testata inclusiv pe telefoanele iPhone. In versiunea finala, Google Chrome ar trebui sa aiba acest sistem disponibil in exact acelasi mod, insa cum va arata si pe telefoanele iPhone vom afla abia dupa ce functia va fi lansata in mod public de catre cei de la Apple, iar asta va mai dura putin.

Google Chrome. Avand in vedere ca de dificila este controlarea mai multor tab-uri pentru browsere pe telefoane mobile, ceea ce vedem acum pentru browserul Google este o schimbare care ar trebui oferita si in Safari pe iOS. Desigur ca Apple desi se uita cu mare atentie la ceea ce exista pentru Google Chrome, nu implementeaza chiar toate functiile pentru utilizatori, asa ca e posibil sa nu apara vreodata.

Google Chrome. Acestea fiind spuse, avand in vedere ca deocamdata totul este oferit doar in versiune beta, nu se stie cand va fi oferit totul in mod final, si daca tot aceasta va fi versiunea finala.