Huawei. Declaratie ULUITOARE si UMILA a Companiei

Huawei. Iata de declaratie uluitoare si umila a fost facuta de catre fondatorul companiei, si cum va ajuta asta la rezolvarea problemelor actuale ale telefoanelor.

huawei umil

Huawei. In urma tuturor problemelor pe care le are compania chinezeasca din cauza sanctiunilor impuse de catre, iata ca acum vine si o declaratie uluitoare, si chiar umila a fondatorului, Ren Zhengfei cu privire la aceasta situatie. Mai exact, acesta se opune unor sanctiuni pe care China le-ar putea impune impotriva SUA si companiilor americane ca razbunare la ceea ce se intampla in momentul de fata pentru cei de la Huawei, situatia fiind foarte interesanta.

Huawei. Avand in vedere ca activitatea companiei chinezesti a fost, practic, blocata de catre sanctiunile impuse de catre SUA, oricine s-ar fi asteptat ca Ren Zhengfei sa aiba o atitudine mult mai “acida” cu privire la Donald Trump. In realitate, se pare ca Huawei este dornica sa poata colabora din nou cu companiile americane, iar asta deoarece fara produsele lor nu mai poate lansa nici telefoane, si nici echipamente de telecomunicatii pentru clienti.

Huawei. Declaratie ULUITOARE si UMILA a Companiei

Huawei. Avand in vedere relatia stransa dintre Ren Zhengfei si oameni din conducerea guvernului de la Beijing, este extrem de probabil sa ii motiveze pe cei de acolo sa nu ia vreo decizie care sa ingreuneze situatia in care se afla compania sa. In aceasta idee, e foarte probabil ca din China sa vina raspunsuri menite sa-l faca pe Donald Trump sa regandeasca sanctiunile impotriva Huawei, astfel incat compania sa-si poata relua activitatea.

We have made some really good chips. Being able to grow in the toughest battle environment, that just reflects how great we are. If Trump calls, I will ignore him, then to whom can he negotiate with? If he calls me, I may not answer. But he doesn’t have my number. That will not happen, first of all. And second of all, if that happens, I’ll be the first to protest.

Huawei. Declaratia fondatorului companiei chinezesti vine cel mai probabil si dupa ce Donald Trump a spus ca exista posibilitatea ca in urma negocierilor cu China sa fie luata decizia de a anula, sau modifica, o parte dintre sanctiunile impuse. Desigur ca pana cand acest lucru se va intampla vor trece foarte multe ore de negocieri, insa daca Huawei va convinge guvernul de la Beijng ca e in interesul sau ca sanctiunile sa fie ridicate, asta s-ar putea intampla.

Huawei. Pana la ridicarea sanctiunilor, compania chinezeasca nu mai poate lansa telefoane mobile noi pentru ca are anulata licenta pentru Android, dar si pentru multe alte componente, sau versiuni de software pentru ele.