macOS 10.15 – Primele Imagini cu Doua Noi Aplicatii

macOS 10.15 imagini aplicatii

macOS 10.15 va fi prezentat de catre compania Apple in cursul zilei de luni, 3 iunie, impreuna cu iOS 13, iar astazi avem ocazia de a vedea doua noi aplicatii pentru el. Mai exact, aplicatiile TV si Music, Muzica, sunt prezentate in cele doua imagini de mai jos, compania Apple pregatind cateva schimbari interesante pentru macOS 10.15.

Noile versiuni ale celor doua aplicatii pentru macOS 10.15 seamana cu iTunes, interfata fiind destul de similara, inclusiv in ceea ce priveste iconitele din meniul lateral. Utilizatorii pot sa navigheze printre cantecele care sunt disponibile in aplicatia muzica din macOS 10.15, totul fiind prezentat in diverse categorii, ca in aplicatia pentru iOS.

macos 10.15 aplicatie tv

macOS 10.15 va avea modificari si pentru aplicatia TV, in cazul acestia fiind vizibile deasemenea meniuri pentru accesarea diverselor categorii disponibile. Si in aceasta situatie exista unele puncte similare intre aplicatia TV din macOS 10.15, si cea pentru iOS, insa desigur ca Apple inca mai poate face schimbari importante pentru Mac-uri.

macos 10.15 aplicatie muzica

macOS 10.15 va veni cu mai multe schimbari interesante pentru utilizatorii de Mac-uri din lume intreaga, iar compania Apple le va prezenta oficial pe toate pe 3 iunie. macOS 10.15 va fi deasemenea oferit in versiune beta in aceeasi zi, iar versiunea publica urmeaza sa fie lansata inclusiv in cursul lunii iulie.