macOS 10.15 – Primele Imagini cu Doua Noi Aplicatii

macOS 10.15 imagini aplicatii

macOS 10.15 va fi prezentat de catre compania Apple in cursul zilei de luni, 3 iunie, impreuna cu iOS 13, iar astazi avem ocazia de a vedea doua noi aplicatii pentru el. Mai exact, aplicatiile TV si Music, Muzica, sunt prezentate in cele doua imagini de mai jos, compania Apple pregatind cateva schimbari interesante pentru macOS 10.15.

Noile versiuni ale celor doua aplicatii pentru macOS 10.15 seamana cu iTunes, interfata fiind destul de similara, inclusiv in ceea ce priveste iconitele din meniul lateral. Utilizatorii pot sa navigheze printre cantecele care sunt disponibile in aplicatia muzica din macOS 10.15, totul fiind prezentat in diverse categorii, ca in aplicatia pentru iOS.

macos 10.15 aplicatie tv

macOS 10.15 va avea modificari si pentru aplicatia TV, in cazul acestia fiind vizibile deasemenea meniuri pentru accesarea diverselor categorii disponibile. Si in aceasta situatie exista unele puncte similare intre aplicatia TV din macOS 10.15, si cea pentru iOS, insa desigur ca Apple inca mai poate face schimbari importante pentru Mac-uri.

macos 10.15 aplicatie muzica

macOS 10.15 va veni cu mai multe schimbari interesante pentru utilizatorii de Mac-uri din lume intreaga, iar compania Apple le va prezenta oficial pe toate pe 3 iunie. macOS 10.15 va fi deasemenea oferit in versiune beta in aceeasi zi, iar versiunea publica urmeaza sa fie lansata inclusiv in cursul lunii iulie.

9 COMENTARII

  1. hmm, in momentul actual cred ca aceasta aplicatie Apple Tv va pica tocmai bine pt tine…si pt multi ce sunt obisnuiti cu asa ceva.Luni ar trebui sa aflam mai multe despre ea
    In rest ceva, o aplicatie tv online facauta cum trebuie nu prea am gasit
    Alta varianta ar fi , sa folosesti sopcast pt windows prin virtual machine (asta in caz ca nu vrei de fiecare data sa bootezi in win10)

  2. te intreb ceva, am un mac mini versiunea 2018 cumparat in decebrie anul trecut si vreau sa stiu daca este vreo aplicatie pt tv online ca pe windows. am incercat sa instalez sopcast for mac si nu mi da voie asa cum este pe windows. ce sa fac? vreo idee, ceva?

  3. hmm, in momentul actual cred ca aceasta aplicatie Apple Tv va pica tocmai bine pt tine…si pt multi ce sunt obisnuiti cu asa ceva.Luni ar trebui sa aflam mai multe despre ea
    In rest ceva, o aplicatie tv online facauta cum trebuie nu prea am gasit
    Alta varianta ar fi , sa folosesti sopcast pt windows prin virtual machine (asta in caz ca nu vrei de fiecare data sa bootezi in win10)

  4. nu folosesc virtual machine pt ca am si laptop cu windows 10 si n are rost. voiam ceva si pe mac, asa cat de cat sa mi mai arunc un ochi pe la stiri, ceva de genul, pt ca eu nu ma uit la tv deloc. daca vreau filme si seriale ma uit online la ce vreau eu si nu astept dupa tv. ms mult oricum pt ajutor