Google. Iata CUM va COPIA GALAXY S10 cu Pixel 4

Google. Compania americana va copia Samsung GALAXY S10 cu telefoanele Pixel 4 pe care se pregateste sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume.

Google s10

Google. Compania americana, dupa cum prea bine stiti deja, va lansa in toamna acestui an o noua serie de telefoane mobile, iar acestea vor avea denumirea Pixel 4, si vor veni cu un nou design foarte interesant. Cu mult timp inainte ca Google sa lanseze telefoanele din seria Pixel 4, astazi au aparut pe internet nou imagini care ne arata si cum ar putea copia aceste telefoane ceva ce Samsung GALAXY S10 a adus din primavara.

Google. Mai exact, puteti vedea mai jos ca pentru telefoanele din seria Pixel 4 este pregatit un nou tip de ecran cu perforatie in partea dreapta sus, adica exact acolo unde exista una si in Samsung GALAXY S10. In imaginile de mai jos puteti vedea ca Google a pregatit pentru Pixel 4 XL o perforatie duala, si e posibil ca Pixel 4 sa aiba una simpla, dar totul depinde de cum va dori compania sa ofere camere frontale pentru telefoanele sale.

Google. Iata CUM va COPIA GALAXY S10 cu Pixel 4

Google pixel 4 s10

Google. Diverse concepte aparute pana acum au sugerat faptul ca seria Pixel 4 va avea acest nou tip de ecran foarte interesant, insa acum avem si o confirmare ceva mai clara pentru ceea ce va veni. Design-ul prezentat pentru aceste noi telefoane Pixel 4 ale celor de la Google vin de la un producator de accesorii pentru telefoane mobile, insa acestia nu pregatesc produse de acest gen decat daca sunt siguri ca ele vor fi lansate cu un anumit design.

Google. Utilizarea unui ecran cu design identic cu cel al Samsung GALAXY S10 n-ar fi o idee rea, mai ales daca ele vor fi cumparate de la coreeni, Pixel 4 beneficiind de cele mai noi si mai bune tehnologii disponibile. Desigur ca nu multa lume a apreciat acest design pentru ecranele telefoanelor, asa ca Google isi cam asuma un risc cu aceste ecrane pentru telefoanele Pixel 4, insa din moment ce nu vinde foarte multe, isi poate asuma asta.

Google. Telefoanele din seria Pixel 4 vor fi lansate de catre cei de la Google in toamna acestui an, cel mai probabil undeva in cursul lunii octombrie, daca strategia din 2018 nu va fi modificata.