Huawei P30 PRO. Vestea MARE la care NU mai SPERAU Clientii

Huawei P30 PRO. O veste extrem de importanta a venit astazi pentru clientii Huawei din lumea intreaga, iata de ce bucurie neasteapta au parte intr-un final.

Huawei P30 PRO android

Huawei P30 PRO. Clientii care au cumparat aceste modele de telefoane, dar si altele din seria P30, au parte astazi de o veste grozava care le da sperante cu privire la viitorul pe care-l mai au telefoanele lor. Mai exact, ieri v-am spus ca licenta Android a Huawei a fost reactivata de catre compania Google, care a inceput sa relisteze telefoanele chinezilor printre cele care pot instala Android Q in versiune beta oferita acum.

Huawei P30 PRO. Asta inseamna ca inclusiv actualizarile pentru sistemul de operare al celor de la Google vor fi disponibile si pentru clientii actuali, iar asta deoarece chinezii le pot oferi pentru clienti. Din moment ce Android Q e oferit pentru telefoanele celor de la Huawei, e clar ca si Huawei P30 PRO va putea avea oferite actualizarile noi si importante pentru Android, pe care compania Google le va oferi in perioada urmatoare.

Huawei P30 PRO. Vestea MARE la care NU mai SPERAU Clientii

Huawei P30 PRO. Totul este posibil multumita unei schimbari facute de catre SUA pentru sanctiunile impuse impotriva Huawei, oferind o perioada de 90 de zile in care unele restrictii au fost ridicate. Se pare ca aceasta decizie le-a permis si celor de la Google sa ofere in continuare actualizari pentru sistemul de operare Android si pentru telefoanele Huawei, iar de acest lucru vor beneficia si cei care au cumparat deja Huawei P30 PRO de la compania chinezeasca.

Huawei P30 PRO. O noua actualizare a sistemului de operare Android este pregatita pentru telefoanele companiei chienzesti, ea urmand a fi oferita in urmatoarele zile pentru clientii din lumea intreaga. Chinezii probabil asteapta sa aiba confirmarea fara dubiu a faptului ca pot oferi aceste actualizari pentru Huawei P30 PRO si clientii din lumea intreaga, iar cand cea mai recenta va fi gata, o vor lansa pentru clientii care asteapta noutati.

Huawei P30 PRO. Din pacate, e greu de spus deocamdata daca si Android Q va fi oferit pentru aceste telefoane, iar asta pentru ca totul depinde de cum vor mai fi impuse sanctiunile lui Donald Trump.