Huawei P30 PRO. UPDATE LANSAT cu FUNCTII NOI

Huawei P30 PRO. Un update a fost lansat cu functii noi pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce schimbari importante aduce astazi.

Huawei P30 PRO update

Huawei P30 PRO. In mod complet surprinzator, compania Huawei a lansat in cursul noptii trecute o noua actualizare pentru telefoanele sale, in plin scandal al sanctiunilor care au fost impuse de catre SUA. Actualizarea in sine nu aduce functii noi pentru sistemul de operare al celor de la Google, ci aduce imbunatatiri pentru functionalitatea telfeoanelor Huawei P30 PRO, dar si noi functii pentru folosirea dispozitivelor in viata de zi cu zi.

Huawei P30 PRO. Prima functie pe care o aduce actualizarea pentru telefoane se numeste DC Dimming, iar ea desigur ca are legatura cu ecranul OLED pe care cei de la Huawei au decis sa-l implementeze. Mai exact, aceasta functie pentru Huawei P30 PRO este gandita pentru a imbunatati functionalitatea ecranului OLED si a fi mai putin obositor pentru utilizatori, ea modificand fluxul de curent prin ecran astfel incat acesta sa nu mai licare cand luminozitatea e setata la maxim/minim.

Huawei P30 PRO. UPDATE LANSAT cu FUNCTII NOI

Huawei P30 PRO update dc dimming

Huawei P30 PRO. Separat de asta, compania Huawei a imbunatatit deasemenea si modul in care functioneaza cititorul de amprente implementat in ecranul OLED, unii utilizatori plangandu-se ca nu functioneaza chiar corect. Incepand cu aceasta actualizare, cititorul de amprente din Huawei P30 PRO ar trebui sa faca deblocarea mai exact si mai rapid decat pana in prezent, ceea ce reprezinta o imbunatatire serioasa pentru utilizatorii din lumea intreaga, in final.

Huawei P30 PRO. Separat, exista si alte imbunatatiri pentru telefoanele vandute de catre compania Huawei, deci per total ar trebui sa fie vorba despre o actualizare foarte buna care este oferita pentru utilizatori. Lansarea acestui update a fost posibila tocmai pentru ca noutatile implementate pentru Huawei P30 PRO prin ea nu aduc functii oferite printr-o actualizare a Google pentru Android, ci sunt modificari facute pentru ceea ce oferea Huawei in telefoane.

Huawei P30 PRO. Actualizarea a fost lansata de catre cei de la Huawei in cursul zilei de ieri pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa va fi disponibila in mod treptat pentru toata lumea, deci va trebui sa mai avem rabdare pana va aparea si in Romania.