iOS 13 va Incarca mai INTELIGENT Bateria iPhone

iOS 13 are integrat un sistem care este menit sa incarce mai inteligent bateria telefoanelor iPhone, iata cum va functiona acesta.

ios 13 incarca inteligent bateria iphone

Una dintre schimbarile mai putin cunoscute pentru iOS 13 este extrem de benefica pentru toti utilizatorii, iar asta deoarece aduce o schimbare pe care toata lumea o va aprecia. Mai exact, cei de la Apple s-au gandit ca n-ar strica sa modifice iOS 13 intr-un asemenea mod incat sa prelungeasca viata bateriilor telefoanelor iPhone.

In aceasta idee, iOS 13 modifica in mod inteligent sistemul de incarcare al iPhone in functie de felul in care ne folosim telefoanele, astfel incat durata de viata a bateriilor sa fie mai lunga. Practic, iOS 13 va incarca mai incet telefoanele iPhone pe parcursul perioadei de incarcare, si le va limita la 80%, pana cand “stie” ca urmeaza sa le luam, iar apoi va permite incarcarea peste 80%.

Incarcarea unei baterii pana la 80% din capacitate prelungeste durata de viata a acesteia, iar iOS 13 va avea grija sa faca acelasi lucru cu telefoanele iPhone. Aceasta functie e foarte utila pentru cei care au un program fix, insa cei care au programe variabile, nu vor beneficia de o schimbare chiar atat de buna precum pare la o prima veder.

A new option helps slow the rate of battery aging by reducing the time your iPhone spends fully charged. iPhone learns from your daily charging routine so it can wait to finish charging past 80% until you need to use it.

iOS 13 va avea aceasta modificare pentru toate telefoanele iPhone care au instalata actualizarea pentru sistemul de operare.