Iata CUM INSTALEZI iOS 13 pe iPhone (VIDEO)

Asa poti instala iOS 13 pe iPhone, iPod Touch, chiar si fara a avea un profil de dezvoltator de la compania Apple, cu acest tutorial video.

ios 13 instalezi iphone video

iOS 13 poate fi instalat pe iPhone, sau iPod Touch, in momentul de fata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS care au acces la portalul Apple, sau de catre cei care au ipsw-urile potrivite. In contrast cu ceea ce s-a intamplat in anii trecuti, compania Apple limiteaza sever posibilitatea de a instala iOS 13 chiar din prima versiune beta, iar asta pentru ca nu exista deocamdata un profil de dezvoltator pentru a face instalare OTA.

Instalarea iOS 13 se poate face in momentul de fata exclusiv de pe calculatoarele cu sistem de operare macOS 10.15 Catalina, adica acela pe care Apple il ofera tot in versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii. Doar cei care au instalat deja macOS 10.15 Catalina in Mac-uri pot instala si iOS 13 folosind iTunes, iar cei care au sistem de operare Windows nu prea pot face nimic decat sa astepte un profil de instalare OTA, sau versiunile beta publice.

Iata CUM INSTALEZI iOS 13 pe iPhone (VIDEO)

In clipul video de mai sus aveti un tutorial pentru instalarea iOS 13, procedura in sine fiind cea clasica de instalarea a unui ipsw folosind iTunes, pe un calculator, insa ceea ce conteaza a macOS 10.15 Catalina. E posibil ca procedura sa functioneze si fara cea mai recenta versiune a Xcode daca descarcati acest fisier, insa in caz contrar, va trebui sa descarcati si Xcode prin Mac App Store, altfel nu puteti face instalarea.

Procesul de instalare al iOS 13 nu va fi lipsit de probleme, asa ca e bine sa faceti si un backup in prealabil, iara sta pentru ca s-ar putea sa fiti obligati sa faceti un restore daca lucrurile nu merg prea bine. Din pacate, cu iOS 13 cei de la Apple au complicat foarte mult lucrurile, fara sa fie vreo explicatie clara pentru asta, dar daca vreti neaparat sa faceti update acum, va puteti chinui sa faceti update, asumandu-va si riscurile.

Fisierele ipsw pentru instalarea iOS 13 pot fi descarcate de aici, dar nu va recomand sa va apucati de proces daca nu stiti ce faceti, si nu stiti cum sa reinstalati iOS pe iPhone folosind iTunes.