Google Maps. ANUNT foarte IMPORTANT pentru Romani

Google Maps. Un anunt foarte important este facut pentru Romania de catre compania Google, iata ce va face in urmatoarele luni de zile.

Google Maps masini

Google Maps. Aflata in continua evolutie, platforma de harti online are astazi facut un anunt foarte important pentru romanii care folosesc serviciul, si e bine sa stiti ce se va intampla in tara noastra. Incepand din aceasta vara Romania va fi strabatuta din nou de catre noi masini Google Street View, care aduna pentru Google Maps imaginile pe care le vedem atunci cand selectam o anumita locatie de pe harta, iar mai jos puteti vedea cum arata.

Google Maps. Misiunea noilor masini Google Street View este de a actualiza imaginile care sunt disponibile pentru tara noastra in cadrul platformei, deci vorbim despre o atentie sporita acordata Romaniei pentru anul 2019. Conform celor de la Google, masinile se vor concentra pe cele mai importante orase din Romania, dar si pe zonele adiacente acestora, deci imaginile din Google Maps pentru ele vor fi actualizate, probabil chiar spre sfarsitul anului.

Google Maps. ANUNT foarte IMPORTANT pentru Romani

Google Maps. Masinile vor circula incepand cu luna iunie a acestui an, iar ele vor fi dotate cu cele mai noi camere care sunt capabile sa inregistreze imagini la 360 de grade, deci vom avea si calitate ma buna pentru imagini. 31 de orase din Romania vor avea imagini inregistrate nu doar de catre masini, ci si de catre un trekker, adica un rucsac in care sunt montate o camera, un GPS, si nu doar atat, iar aceste imagini vor aduce in Google Maps informatii despre rutele pietonale, parcuri, si obiective publice.

Mașinile Google Street View vor străbate România în această vară, pentru a actualiza imaginile din țara noastră disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demarează la începutul lunii iunie și se va concentra pe cele mai importante orașe din România și zonelor adiacente acestora: din București și Ilfov, Brașov și Valea Prahovei, Constanța și litoralul Mării Negre și până la Iași, Piatra Neamț, Cluj, Târgu Jiu, Timișoara și Arad.

Google Maps. Romania are deja acoperire destul de decenta pentru Google Street View, insa majoritatea imaginilor sunt vechi de cativa ani de zile, deci o actualizare a lor ar fi mai mult decat binevenita. Cei din spatele Google Maps, nu spun si cat va dura acest proces, insa mai mult ca sigur vobim despre cateva luni in care se va desfasura totul, iar masinile vor calatori prin foarte multe regiuni din tara, deci probabil le veti intalni.

Google Maps. Cea mai mare platforma de harti online din lume are 40.000 de km cu imagini inregistrate pentru Google Street View in 2012, asa ca va dura putin pana cand le vom vedea si pe cele mai noi.