Prima Pagina iPadOS iPadOS aduce Suport pentru Mouse, Touchpad pe iPad

iPadOS aduce Suport pentru Mouse, Touchpad pe iPad

2

iPadOS mouse

iPadOS a fost lansat de catre compania Apple noaptea trecuta, in versiune beta, pentru tabletele iPad, iar in cadrul sau a fost implementata o schimbare intersanta. Mai exact, tabletele iPad au in sfarsit suport pentru mouse si touchpad incepand cu iPadOS, iar mai jos puteti vedea cum functioneaza totul pe tablete.

iPadOS are suport pentru periferice de acest gen integrat pentru sistemul de accesibilitate, deci in mod teoretic, cam toata lumea ar trebui sa le poata folosi. Utilizatorii pot conecta la iPad un mouse atat prin portul USB-C al tabletei, cat si prin Bluetooth, iPadOS oferind suport extins pentru cei care au nevoie de aceasta functionalitate.

Dupa cum puteti vedea, iPadOS afiseaza pe ecran un buton gri inchis care simuleaza atingerile facute pe ecran, deci nu vorbim despre un cursor propriu-zis. Ideea in sine este oricum interesanta si foarte buna, iar asta pentru ca iPadOS incepe sa transforme tabletele iPad in reale inlocuitoare pentru calculatoare, in anumite conditii.

Articolul anteriorDescarca noul Wallpaper pentru iOS 13 pe iPhone
Urmatorul articolAsa ARATA Noul Indicator de Volum din iOS 13 (VIDEO)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.