Descarca noul Wallpaper pentru iOS 13 pe iPhone

iOS 13 wallpaper download

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu un nou wallpaper, asa cum se intampla anual. Mai jos puteti descarca noul wallpaper pentru telefoanele iPhone, el putand fi folosit in oricare dintre versiunile iOS pe care le aveti in telefoane, dar inclusiv in orice alte modele de telefoane, fara vreo restrictie.

iOS 13 are acest wallpaper gandit special pentru a complimenta si noul dark mode pe care cei de la Apple l-au creat, existand si un contrast foarte interesant intre ele.

download ios 13 wallpaper

Articolul precedentHuawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA din Cauza Samsung
Articolul următoriPadOS aduce Suport pentru Mouse, Touchpad pe iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.