Samsung GALAXY S11. OFICIAL, PREMIERA Mare Anuntata

Samsung GALAXY S11. O premiera foarte importanta a fost anuntata pentru telefon, iata ce urmeaza sa aduca in momentul lansarii pe piata.

Samsung GALAXY S11 amd

Samsung GALAXY S11. O premiera extrem de importanta pentru intreaga industrie producatoare de smartphone-uri a fost anuntata ieri, de catre compania Samsung, si ea pune mare presiune pe Apple, sau chiar Huawei. Mai exact, cei de la Samsung au anuntat un parteneriat cu AMD pentru placi video pentru smartphone-uri, iar Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie primul model premium care sa beneficieze de schimbarile uriase.

Samsung GALAXY S11. AMD va ajuta Samsung sa implementeze tehnologiile din placile video Radeon in telefoanele sale, iar asta le va oferi un avantaj urias coreenilor in fata tuturor producatorilor de telefoane Android. Acum telefoanele Android folosesc placi video Mali, inferioare din toate punctele de vedere in fata celor PowerVR din iPhone, insa Samsung GALAXY S11 ar urma sa rupa trendul pentru a veni cu tehnologiile AMD.

Samsung GALAXY S11. OFICIAL, PREMIERA Mare Anuntata

Samsung GALAXY S11. Cei de la AMD si Samsung promit ca noile placi video vor oferi performante extrem de bune cu un consum redus de energie, iar aici nu putem decat sa le dam crezare. AMD are o vasta experienta in dezvoltarea de placi video, fiind unul dintre cei doi mari producatori la nivel global, deci includerea tehnologiilor sale, mai mult ca probabil, in Samsung GALAXY S11 ar fi un foarte mare castig pentru coreeni in anul 2020.

AMD and Samsung Electronics today announced a multi-year strategic partnership in ultra low power, high performance mobile graphics IP based on AMD Radeon graphics technologies. As part of the partnership, Samsung will license AMD graphics IP and will focus on advanced graphics technologies and solutions that are critical for enhancing innovation across mobile applications, including smartphones.

Samsung GALAXY S11. Parteneriatul este extrem de important in conditiile in care niciun alt producator de telefoane Android nu a reusit sa ajunga la o asemenea intelegere cu AMD, sau cei de la Nvidia. Daca vor exista parteneriate cu Nvidia pentru a aduce tehnologiile sale in smartphone-uri, atunci Samsung GALAXY S11 ar putea avea probleme, dar asta e putin probabil, pentru ca Nvidia oferea doar chip-uri complete, inclusiv cu procesor.

Samsung GALAXY S11. Acest model de smartphone va fi lansat pe piata in primavara anului 2020, deci exista suficient timp ca tehnologiile AMD sa fie incluse in chip-urile Exynos pe care le vor folosi coreenii.