iOS 13 – Apple Ofera NOI Detalii despre Instalare

iOS 13 are noi detalii despre procedura de instalare oferite de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone din intreaga lume astazi.

ios 13 apple instalare

iOS 13 are procesul de instalare in versiune beta facut foarte complicat de catre compania Apple, americanii refuzand sa mai ofere vreun profil beta pentru instalarea sistemului de operare, asa cum faceau in anii trecuti. Cei de la Apple au evitat sa ofere vreo explicatie clara pentru decizia de a limita atat de mult procesul de instalare al sistemului de operare, asa ca lumea a inceput sa puna intrebari in legatura cu asta.

iOS 13 nu va fi disponibil pentru instalare prin profil beta in prima versiune oferita de catre compania Apple, din motive inca necunoscute, dar e posibil ca una ulterioara sa fie oferita si in acest mod pentru noi. Craig Federighi, vicepresedintele care a prezentat functiile noi din iOS 13, a afirmat ca in momentul in care sistemul de operare va fi testat in versiune beta publica, vor fi disponibile si profile beta pentru instalare in iPhone.

iOS 13 – Apple Ofera NOI Detalii despre Instalare

ios 13 apple instalare itunes

iOS 13, in a doua, sau poate chiar a treia versiune beta a sistemului de operare ar putea sa fie pus in distributie cu un profil OTA pentru instalare fara iTunes, dar nimeni nu poate confirma acest lucru inca. Versiunile beta publice ale sistemului de operare vor fi puse in distributie undeva pe la inceputul lunii iulie, asa ca pana atunci e posibil sa avem posibilitatea de a face instalarea fara a fi legati de un Mac, si iTunes, dar nu va faceti sperante foarte mari.

iOS 13 poate fi instalat acum exclusiv cu ajutorul iTunes, plus a cel putin inca doua pachete care fac procedura posibila fara Xcode, sau teoretic inclusiv pe Windows, insa procesul in sine e mai simplu doar pe Mac. As vrea sa va spun ca actualizarea va fi foarte usor de instalat prin OTA inaintea aparitiei versiunilor publice, dar din moment ce Apple limiteaza accesul la el, e clar ca exista unele probleme care fac dificila folosirea.

iOS 13 ar urma sa fie lansat in mod oficial undeva in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie, dupa cum s-a intamplat si cu versiunile anterioare ale sistemelor de operare si in anii trecuti, deci ne putem astepta la asta.

20 COMENTARII

  1. tiger,Și de unde le descarc pentru iPhone XS Max? După ce descarc fișierul ce trebuie să mai fac? Nu trebuie să atașezi linkuri pentru că sunt moderate. E suficient doar să scrii. Să pot primi un răspuns atât eu cît și ceilalți interesați. Mulțumesc mult

  2. Linkul era mai sus parca , driverele se instalează odată cu prima conectare la iTunes … fa update la 12.9… Apoi te duci pe github și descarci idevicerestore sau libmobile din linkul de mai sus , deschizi cmd normal, nu administrator , arunci idevicerestore in el- ENTER- conectezi iPhone- și apoi scrii comanda aia din linkul de mai sus… e mai complicat dacă nu le ai cu Linux , sau n-ai Mac …comanda trebuie sa conțină numele la ce ai descărcat …de ex, idevicerestore -d ios13.ipsw și ENTER … cablu original . Sa intrerupt pa iOS 12 sau ce ai tu pe el.. din recovery poți sa ieși cu 3utools… bafta ????

  3. Trebuie sa ai toate driverele la telefon instalate , și iTunes “obligatoriu “ deschis … nu știu de ce obligatoriu , eu n-am avut nevoie de el… zice ca atunci când in urma comenzii date in cmd , îți trimite iPhone-ul in recovery, iTunes “mimează ceva și el” , la mine nici mârrrr nu a zis, poate pentru ca aveam driverele care erau necesare???

  4. Am avut și eu această problemă , schimbă limba și regiunea , la mine era română și am pus US locația și limba engleză, așa am rezolvat eu.

  5. acum să găsesc și o pagină de unde se descarcă fișierul necesar pentru iPhone XS Max. Pe urmă să descarc și instrumentele despre care ați vorbit

  6. L-am instalat cu windows, telefonul merge ok, ceasul l-am updatat cu profil de dezvoltator iar acum nu pot lega ceasul de telefon.

  7. Astăzi am încercat sa instalez cu Windows și mi-a intrat telefonul in recovery mode și pauza…mi-a dat eroare. A trebuit sa fac reinstalare de iOS și restaurare backup. Aveți link ceva pentru Windows, cei cărora le-a mers. Multumesc!

  8. Instalarea este foarte simpla, atat de pe OSX cat si de pe Windows. Intrebarea este: Actualizarile cum le vom primi, oare !?

  9. Am avut și eu această problemă , schimbă limba și regiunea , la mine era română și am pus US locația și limba engleză.

  10. Pe windows e posibil sa apara probleme dupa instalare. La mine au aparut tot felul. In schimb la instalarea pe mac nu am intampinat niciuna din cele intampinate pe windows.

  11. Eu l-am instalat prin Windows, de ieri si merge perfect. Toate funcțiile sunt ok.
    Mai are mici bug uri pe ici-pe-colo, dar 90% e stabil, in toate situațiile.