Prima Pagina iOS 13 iOS 13. SCHIMBAREA foarte NECESARA pentru Aplicatii

iOS 13. SCHIMBAREA foarte NECESARA pentru Aplicatii

10

iOS 13 consum internet aplicatii

iOS 13 are implementata de catre compania Apple o schimbare foarte necesara pentru aplicatiile folosite pe telefoanele iPhone, si e bine ca e oferita. Mai exact, cei de la Apple au decis sa implementeze in iOS 13 pentru iPhone o modificare menita sa reduca pentru telefoane consumul de internet generat de catre aplicatii.

Apple nu spune cum va functiona acest sistem, dar e cel mai probabil vorba despre consumul de internet pe care aplicatiile il fac in fundal pe telefoanele iPhone. Sitm deja ca exista aplicatii care in fundal trimit diverse date catre terte companii, insa incepand cu iOS 13 traficul va fi redus de catre sistemul de operare in mod automat.

Functia este implementata in acelasi meniu prin care putem controla si accesul aplicatiilor la internet cand suntem in roaming, deci se aplica global pentru toate aplicatiile. Functia este una foarte utila, si va ajuta cu siguranta multe persoane sa evite efectuare unui trafic mare de internet, dar ramane de vazut cat de mare va fi impactul.

iOS 13 reducere consum internet aplicatii

Articolul anterioriOS 13 aduce Doua Functii Neasteptate pentru Safari
Urmatorul articoleMAG. Oferte la Televizoare, 20.000 LEI Pret REDUS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.