iOS 13 aduce un Download Manager in Safari

iOS 13 Download Manager Safari

iOS 13, fie ca va vine sa credeti, sau nu, aduce pentru Sfarai un download manager adevarat, care ne permite sa descarcam diverse fisiere de pe internet. Functia este implementata in iPadOS 13, versiunea speciala pentru iPad a sistemului de operare, compania Apple laudandu-se cu faptul ca browserul e acum unul pentru calculatoare.

Integrarea acestui download manager in iOS 13 pentru iPad aduce posibilitatea de a descarca orice fel de fisiere de pe internet, direct in tablete, si eventual deschiderea lor. Daca fisierul e recunoscut de vreo aplicatie, atunci il putem deschide cu ea, in caz contrar el fiind salvat in caplicatia Files, iar de acolo il putem transfera in diverse medii de stocare.

iOS 13 safari ipad download mp3

Multumita acestui download manager putem descarca de pe internet arhive, melodii, documente, si alte tipuri de fisiere, inclusiv cele .mp3 putand fi rulate pe iPad. iOs 13 ne permite sa selectam unde sunt salvate fisierele pe care le descarcam de pe internet, astfel ca putem controla si unde ajung acestea, insa nu trebuie sa uitati ca sistemul de operare e totusi unul mobil.

iOS 13 safari ipad download manager

Safari pentru iPhone nu are parte de schimbari atat de mari in iOS 13, si desigur ca nu putem conecta stick-uri USB pe care sa le citeasca aplicatia Files, impreuna cu fisierele din ele. N-ar trebui sa ne facem sperante ca asta se va intampla prea curand, dar e bine macar ca pe iPad compania Apple se gandeste sa ofere asa ceva pentru utilizatori.