iOS 13 a COPIAT o Functie MAJORA a Google Maps

ios 13 google maps

iOS 13 a fost gandit de catre Apple cu foarte multe functii interesante, iar printre ele se numara si una copiata din Google Maps, pentru ca este si foarte utila. Mai exact, iOS 13 a copiat pentru Apple Maps functia Google Street View din Google Maps, doar ca pe telefoanele celor de la Apple ea se va numit Look Around, dar va fi identica.

Apple si-a trimis masinile prin SUA pentru a inregistra imagini cu orasele tarii, iar in iOS 13 a implementat functia Look Around pentru a copia Google Street View. Utilizatorii vor putea sa vada din telefoane imagini cu locatiile pe care le selecteaza in cadrul Apple Maps, asa cum ofera si Google Maps, doar ca imaginile ar putea fi mai noi.

iOS 13 are, spre deosebire de Google Maps, un mod mult mai fluid pentru afisarea imaginilor, ceea ce este o schimbare grozava pentru utilizatorii care chiar folosesc asemenea functii. Desigur ca Apple a muncit foarte mult la sistemul Look Around, si ca numarul oraselor in care este disponibil ramane deocamdata extrem de limitat, deci doar unii americani se pot bucura de el.

iOS 13 aduce totusi o functie foarte importanta a Google Maps, si confirma din nou faptul ca Apple este foarte interesata sa ofere pentru Apple Maps imbunatatiri constante. Desi pentru SUA platforma de harti online ar putea fi cat de cat decenta pentru utilizare, in Romania ramane deocamdata cu foarte mult in urma Google Maps.