Huawei MATE X, Noi Imagini CONFIRMA LANSAREA

Huawei MATE X are confirmata lansarea pentru foarte multi dintre fanii Huawei care asteapta punerea in vanzare a telefonului pliabil.

Huawei MATE X 5g

Huawei MATE X apare astazi in noi imagini care confirma faptul ca telefonul va fi lansat de catre compania chinezeasca Huawei, iar asta in ciuda faptului ca deocamdata nimeni nu stie in ce masura va rula Android, sau nu. In ciuda neclaritatilor, astazi vedem noi imagini cu smartphone-ul, care este testat pe o retea 5G de telefonie mobila din China, si obtine rezultate surprinzator de bune pentru un telefon mobil.

Huawei MATE X este primul telefon pliabil care are conectivitate 5G, iar lansarea sa fusese programata pentru aceasta luna, insa desi nu a fost amanata, e improbabil ca ea sa mai aiba loc in urmatoarele saptamani. Imediat dupa ce sanctiunile SUA au fost impuse, Honor, o subsidiara a Huawei, a avut un telefon refuzat la licentiere pentru Android de catre Google, si cam acelasi lucru ar trebui sa fie valabil inclusiv pentru telefon in momentul de fata.

Huawei MATE X, Noi Imagini CONFIRMA LANSAREA

Huawei MATE X 5g test

Huawei MATE X este prezentat totusi in aceste imagini obtinand o viteza de 1 Gbps pentru descarcarea de pe internet folosind o retea 5G, dar vedem si meniul prin care aceasta retea poate fi selectata de catre clienti. Inca din momentul in care telefonul a fost prezentat de catre Huawei ni s-a spus clar ca urmeaza sa functioneze inclusiv pe retelele 5G din intreaga lume, iar acum ni se confirma fara dubiu ca nimic nu s-a schimbat din acest punct de vedere.

Huawei MATE X 5g test viteza

Huawei MATE X are totusi prezentata iar si problema cutei care apare chiar in mijlocul ecranului in momentul in care este indoit de prea multe ori, ceva ce am vazut si la Samsung GALAXY Fold. Deasemenea putem vedea si ca ecranului nu are tocmai o calitate foart buna, plasticul de pe el facandu-l sa para foarte ciudat cand este privit din unghiuri mai ascutite, dar asta e de asteptat la un ecran din plastic, nu din sticla.

Huawei MATE X are sanse foarte mici de a fi lansat in luna iunie pe piata in conditiile in care SUA nu si-a ridicat sanctiunile, si nici nu le va ridica prea curand, asa ca ramane de vazut ce vor face chinezii cu acest telefon pliabil.