Huawei P30 PRO. UMILIT de S10, Xiaomi Mi 9, OnePlus 7 PRO

Huawei P30 PRO. Telefonul companiei chinezesti este umilit fara drept de apel de Samsung GALAXY S10, Xiaomi Mi 9, sau OnePlus 7 PRO.

Huawei P30 PRO antutu

Huawei P30 PRO. Pana mai recent cel mai dorit smartphone Android multumita camerei foarte bune pe care o are, telefonul chinezilor nu mai este intr-o pozitie la fel de buna pe piata in momentul de fata. Lasat fara actualizari majore pentru Android de catre americani, Huawei P30 PRO este deasemenea umilit inclusiv in testele de performanta de mai toate telefoanele Android concurente de la producatori importanti, dupa cum puteti vedea.

Huawei P30 PRO. Intr-un top pentru luna mai cu cele mai performante telefoane Android care sunt testate folosind AnTuTu, telefonul celor de la Huawei nici macar nu a intrat in top 10, din pacate pentru chinezi. Puteti vedea ca ZTE Nubia Red Magic 3 este cel mai performant smartphone Android, dar si cel mai performant telefon din lume, cu un scor de 380.000 de puncte in AnTuTu, cu aproape 30% mai bun decat cel pe care-l obtine Huawei P30 PRO in teste.

Huawei P30 PRO. UMILIT de S10, Xiaomi Mi 9, OnePlus 7 PRO

Huawei P30 PRO antutu performante

Huawei P30 PRO. Diferenta este una uriasa si ne arata cat de mare este distanta dintre procesoarele celor de la Huawei si cele ale telefoanelor Android de la concurenta, chinezii nereusind sa tina, cand trebuie, pasul cu concurenta. Huawei P30 PRO foloseste un chip Kirin 980 din toamna anului trecut, care nici atunci nu stralucea, dar acum e depasit fara drept de apel nu doar de catre procesorul Qualcomm Snapdragon 855, ci si de catre Exynos 9820.

Huawei P30 PRO. Problemele devin din ce in ce mai mari pentru chinezii de la Huawei, iar asta deoarece exista sanse foarte mari ca lumea sa le ignore cu desavarsire telefoanele tocmai pentru ca nu ofera ceea ce trebuie. Scumpe sunt, actualizari majore pentru Android nu mai au, iar in materie de performante sunt depasite fara drept de apel de catre alte telefoane, deci Huawei P30 PRO nu prea mai e un telefon de cautat.

Huawei P30 PRO. Vanzarile seriei au scazut simtitor in ultima perioada, iar asta nu se va schimba prea curand deoarece chinezii nu prea au cum sa corecteze problemele serioase cu care se confrunta acum.

12 COMENTARII

  1. Asa se intampla cand pe cineva lasi sa jigneasca pe toata lumea, iar pe restul ii banezi. Apar specimene de genul care injura in comentarii de nu se mai opresc.

  2. Au trecut deja 24 de ore de când se află aceste comentarii pe blogul tău, și văd că nu ai luat nicio măsură! Cum explici asta??
    Cum explici faptul că nici până la ora asta cei care au lăsat comentariile de mai sus nu sunt banați și blocați??

  3. iphone lipseste bineinteles ca ea e umilit de toate telefoanele din acea lista la toate capitolele! ios13 o mizerie, iphone 11xr – caricaturi ordinare!

  4. ? de când iPad e telefon? Şi XS are 354.974 scor în Antutu iar în acest top pe locul 10 e S10 cu 361.394 scor în Antutu