Huawei MATE 30 PRO. LANSAREA FARA Android Anuntata

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea telefonului urmeaza sa fie facuta fara sistemul de operare Android, iata cu ce il va inlocui compania Huawei.

Huawei MATE 30 PRO soc

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea noului model de smartphone este pregatita pentru a avea loc  mult mai devreme decat se astepta foarte multa lume, ia conform unor noi informatii, va veni cu o surpriza extrem de mare in 2019. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO ar urma sa fie lansat fara sistemul de operare Android, cel putin in China, acolo unde Hongmeng, Ark OS, sau Huawei OS, ar urma sa fie implementat de catre cei de la Huawei.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea noului telefon ar urma sa aiba loc in septembrie, cu peste o luna mai devreme decat s-a intamplat cu seria anterioara, iar asta deoarece in momentul de fata exista probleme foarte mari pentru vanzarile Huawei. Chinezii incearca sa recupereze ce mai pot din situatia actuala, asa ca grabesc serios lansarea Huawei MATE 30 PRO, iar acest nou sistem de operare fusese deja anuntat de catre ei ca fiind pregatit pentru a fi pus in distributie in China in toamna.

Huawei MATE 30 PRO. LANSAREA FARA Android Anuntata

Huawei MATE 30 PRO. 22 septembrie este prezentata ca ziua in care ar urma sa fie lansat noul model de smartphone al companiei chinezesti, insa desigur ca e deocamdata prea devreme pentru a spune ceva sigur legat de asta. Pe de alta parte, Huawei MATE 30 PRO ar urma sa fie lansat cu un nou chip Kirin 985, despre care am tot auzit in ultimele luni, insa totul depinde si de cum va evolua situatia cu sanctiunile impuse de catre SUA.

Huawei MATE 30 PRO. Daca va fi lansat cu un sistem de operare diferit de cel Android al Google, telefonul nu va avea succes la fel de mare precum seriile anterioare, insa Huawei nu prea are ce sa faca in momentul de fata. Huawei MATE 30 PRO ar putea veni deasemenea si cu alte lipsuri din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, multe companii renuntand la parteneriatele pe care le au cu chinezii de ani buni de zile.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, telefonul este pregatit pentru lansare in data de 22 septembrie, si urmeaza de vazut daca informatiile de astazi se vor adeveri, sau nu.