Schimbarea iOS 13 pe care NU o Asteptai

iOS 13 editare clipuri video

Pentru iOS 13 compania Apple a implementat o noua functionalitate ce pana acum parea sa fie imposibila de avut in mod nativ pentru produsele sale. Mai exact, Apple a implementat in iOS 13 optiunea de a edita clipurile video folosind aplicatia Poze, Photos, cu optiunea de a aplica inclusiv filtre peste acestea, asa cum facem si cu pozele.

Apple a prezentat in conferinta pentru lansarea iOS 13 toata aceasta functionalitate noua pentru telefoanele iPhone, iar utilizatorii nu mai au nevoie de aplicatii terte pentru asta. Functiile oferite de catre Apple in iOS 13 pentru editarea de clipuri video nu sunt la fel de complexe precum cele din iMovie, dar ele totusi exista in mod nativ.

iOS 13 ne permite sa taiem clipurile video, sa le rotim, sa crestem luminozitatea, si nu doar atat, iar asta pentru clipurile video 4K, cele de rezolutie mai mica, sau cele slo-mo. Pentru ca experienta sa fie cat mai buna, cei de la Apple spun ca orice fel de modificari facem prin editarea clipurilor video nu sunt permanente, ele putand fi anulate, la fel ca in cazul pozelor.

Nearly everything you can do with a photo you can now do with a video. Adjustments, filters, and crop support video editing, so you can rotate, increase exposure, or even apply filters to your videos. Video editing supports all video formats captured on iPhone, including video in 4K at 60 fps and slo-mo in 1080p at 240 fps. Video edits are now nondestructive, so you can remove an effect like a filter or undo a trim to return to your original video.

Aceasta functionalitate este oferita pentru toate modelele de telfeoane care ruleaza iOS 13, insa exista unele restrictii in ceea ce priveste suportul pentru formatele video.