iOS 13 Schimba Felul in care Instalezi Aplicatii pe iPhone

ios 13 limita descarcare aplicatii

iOS 13 are foarte multe noutati, dupa cum mai mult ca sigur ca stiati deja, iar acum vorbim despre ceva ce a fost modificat recent de Apple, si e schimbat iar. iOS 12 creste limita pentru descarcarea de aplicatii pe iPhone folosind o conexiune de internet, iar in iOS 13 aceasta este eliminata cu totul de catre compania Apple.

iOS 12.3.1 a crescut la 200 MB limita maxima a dimensiunii unei aplicatii care poate fi instalata, sau actualizata, folosind o conexiune mobila de internet pe iPhone. Incepand cu iOS 13 aceasta limita este eliminata de catre compania Apple, astfel ca aplicatiile vor putea fi instalate indiferent ce dimensiune au, chiar si cu o conexiune mobila de internet.

Limita nu este eliminata in mod automat de catre iOS 13, utilizatorii trebuind sa o dezactiveze manual, dar chiar si oferirea acestei optiuni este un pas in directia buna. Desigur ca nu e recomandabil sa dezactivati aceasta limita decat in cazuri concrete, daca aveti aplicatii importante de instalat/actualizati, pentru ca unele jocuri, de exemplu, pot avea si peste 1 GB in dimensiune.