iOS 13 a COPIAT o Functie MAJORA a Huawei P30 PRO

iOS 13 a copiat o functie importanta implementata in Huawei P30 PRO de catre compania chinezeasca, iata ce aduce pe telefoanele Apple.

iOS 13 Huawei P30 PRO inregistrare camera

iOS 13 a copiat o functie foarte importanta pe care Huawei P30 PRO a lansat-o in acest an pentru utilizatorii de smartphone-uri, compania Apple parand sa fie surprinzator de interesata sa le ofere clientilor functiile. Mai exact, incepand cu iOS 13 dezvoltatorii de aplicatii vor avea posibilitatea de a permite inregistrarea de clipuri video si poze folosind cate doua camere ale telefoanelor iPhone, asa cum vedem la Huawei P30 PRO.

iOS 13 a avut demonstrata posibilitatea de a inregistra clipuri video si poze folosind camera frontala si cea principala, insa Apple ofera diverse combinatii pentru aplicatii, asa ca nu ne limitam doar la atat. Pot fi inregistrate clipuri video doar folosind camera standard si cea telephoto, ca la Huawei P30 PRO, insa pot fi facute si diverse alte combinatii in iOS 13, inclusiv schimbarea camerelor in timp real cand inregistram clipurile video, ceva ce nu credeam ca voi vedea de la Apple.

iOS 13 a COPIAT o Functie MAJORA a Huawei P30 PRO

iOS 13 Huawei P30 PRO camera

iOS 13 aduce aceasta functionalitate doar pe iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, si iPad Pro, deci vechile modele de telefoane, inclusiv iPhone X, nu vor avea functionalitate de acest gen oferita in aplicatii. Cum de s-a gandit Apple sa preia din Huawei P30 PRO o asemenea functionalitate pentru iOS 13 e greu de spus, insa cu siguranta vor exista destui dezvoltatori care vor oferi aplicatii cu aceasta functionalitate integrata.

iOS 13 Huawei P30 PRO combinati icamera

iOS 13 ar putea avea pentru iPhone 11 functii de acest gen oferite in exclusivitate, cu diverse schimbari fata de ceea ce exista in alte telefoane, adica implementare direct in aplicatia Camera, de exemplu. Aceasta functionalitate ar putea fi una dintre cele surpriza pe care compania Apple ar putea sa o ofere pentru telefoanele iPhone 11 in momentul in care le va lansa, insa desigur ca deocamdata nu avem nimic 100% sigur din acest punct de vedere.

iOS 13 a fost lansat deocamdata doar in versiune beta de catre compania Apple, urmand ca versiunea finala sa fie pusa in distributie de catre cei din Cupertino undeva in luna septembrie a acestui an, fara ca o data sa fie dezvaluita.

Articolul precedentWhatsApp. Decizia RADICALA ce a BLOCAT Internetul
Articolul următorVIDEO. iOS 13 are 200 de NOUTATI Prezentate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.