Lansare a Samsung GALAXY FOLD Dezvaluita de un Manager Samsung

Lansarea Samsung GALAXY FOLD are astazi parte de o prima dezvaluire care ne arata cand il vom putea cumpara din magazine, si ce probleme are.

Telefon Samsung GALAXY FOLD prezentat la conferinta de lansare

Samsung GALAXY FOLD are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta facuta de catre unul dintre managerii companiei coreene, acesta spunand cam cand urmeaza sa ajunga la clienti noul model de smartphone. Se pare ca acest manager a fost interpelat intr-un aeroport de catre un jurnalist care a dorit sa afle cam cand ar putea ajunge la clienti Samsung GALAXY FOLD, dupa ce a avut lansarea amanata acum mai bine de o luna si jumatate.

Samsung GALAXY FOLD ar urma sa fie lansat in cursul lunii iulie de catre compania Samsung, insa inainte de a se anunta data, va fi organizata o conferinta de presa pentru a se prezenta concluziile investigatiei companiei. Stiti deja ca de aproximativ 2 luni de zile Samsung GALAXY FOLD este analizat de catre Samsung pentru a i se rezolva problemele din cauza carora lansarea a fost amanata, ecranul putand fi destul de usor distrus de catre clienti.

Lansare a Samsung GALAXY FOLD Dezvaluita de un Manager Samsung

Samsung GALAXY FOLD nu a avut pana acum dezvaluite prea multe detalii cu privire la rezolvarile facute pentru problemele descoperite, dar folia de pe ecran nu va mai putea fi dezlipita, iar gaura de la balama ar urma sa dispara. Separat de asta, nu se prea stie ce anume ar urma sa fie modificat pentru Samsung GALAXY FOLD astfel incat telefonul de 2000 de euro sa nu mai poata fi distrus de catre clienti in utilizarea obisnuita, ceea ce o veste buna, pana la urma.

Kim Dong-jin, head of IM division of Samsung Electronics, said, “I will meet with a reporter at Gimpo International Airport in Gangseo-gu, Seoul on July 7 and ask me if I can see the Galaxy Fold in July. I told you to wait a little while before, but I will hold a media conference soon. We will increase the completeness of the product and strengthen communication with customers about how to use the new category of Galaxy Fold.

Samsung GALAXY FOLD ar urma sa fie si primul model de telefon pliabil care ar trebui sa ajunga in magazine, iar asta pentru ca Huawei Mate X deocamdata ramane cu lansarea suspendata din cauza problemelor Android. Samsung GALAXY FOLD are sansa de a acapara atentia tuturor oamenilor daca va fi lansat cat mai curand, insa Samsung nu pare sa se mai grabeasca pentru a nu aduce pe piata un telefon cu probleme grave.

Samsung GALAXY FOLD ar putea fi lansat in iulie, dar luna e lunga, si oricand in decursul sau ar urma sa ajunga in magazine, deci va trebui sa mai avem rabdare pana cand vor fi anuntate toate detaliile cu privire la aparitia sa.