Apple si Huawei Fac cele mai FIABILE Telefoane

Apple si Huawei fac cele mai fiabile modele de telefoane, confom unui nou studiu publicat astazi, iata care producator este cel mai bun.

Apple Huawei fiabilitate telefoane europa

Apple si Huawei fac cele mai fiabile telefoane, conform unui studiu foarte interesant realizat in Europa, iar asta e o veste foarte buna pentru compania chinezeasca, dupa cateva luni de atacuri repetate din partea SUA. Studiul a fost facut de catre grupul francez Fnac-Darty, in baza a nu mai putin de 130.000 de reparatii facute pentru telefoane mobile, iar cele de la Apple si Huawei au iesit ca fiind cele mai fiabile dintre toate.

Honor, Huawei, Apple, este ordinea in care producatorii au fost listati in cadrul topului acestui studiu, iar din moment ce primele doua brand-uri apartin aceluiasi grup, vorbim in esenta doar despre doua companii. Interesant este ca Samsung nu este prezenta in acest top 3, desi compania coreeana face telefoane destul de fiabile, Apple si Huawei fiind deasupra sa, cu telefoane care se strica mai rar, deci utilizatorii se pot bucura de ele pentru perioade mai lungi de timp.

Apple si Huawei Fac cele mai FIABILE Telefoane

Apple Huawei fiabilitate telefoane europa

Avand in vedere numarul foarte mare de reparatii urmarite pentru a se realiza acest studiu, e destul de clar ca datele privind fiabilitatea telefoanelor de la Apple si Huawei sunt cat se poate de bine prezentate in tot acest context. Nu se spune cate telefoane de la Apple, si cate de la Huawei, au ajuns in service-uri pentru reparatii astfel incat sa fie posibila analizarea datelor, iar asta conteaza, pentru ca un numar mai mare de reparatii duce si a la o scadere a procentului de fiabilitate.

Huawei si Apple ocupa locurile 2 si 3 in topul marilor producatori de smartphone-uri la nivel global, si din cate se pare, chinezii chiar pun accent destul de mare pe calitatea telefoanelor pe care le vand. Desigur ca acesta este doar un studiu care prezinta situatia fiabilitatii telefoanelor Apple si Huawei, asa ca va fi interesant de vazut cum ar putea arata si informatii venite din studii separate, si daca ceea ce vedem acum se va pastra.

Apple si Huawei se lauda fiecare cu gradul de satisfactie pe care-l ofera produsele lor pentru clienti, dar si cu fiabilitatea acestora, asa ca acum americanii vor trebui sa munceasca mai mult pentru a face telefoane si mai bune.