Ofertele eMAG la iPhone XS cu 4299 LEI mai IEFTIN

eMAG. In vanzare avem telefoanele iPhone XS si XS Max la pret redus cu pana la 4299 LEI in Romania, ofertele fiind extrem de bune in tara.

emag oferte iphone xs ieftin
eMAG vinde iPhone XS cu pana la 4299 LEI mai ieftin.

eMAG. Are in mod surprinzator deja disponibile reduceri cu telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max ale celor de la Apple, iar daca sunteti interesati de ele, atunci in aceasta pagina le puteti cumpara cu reduceri de pana la 4299 de LEI. Vorbim despre noua serie de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max care a fost lansata cu o luna de zile in urma de catre compania Apple, reducerile celor de la eMAG fiind disponibile pentru o gama variata de modele, din stoc, sau la precomanda.

eMAG. A lansat telefoanele iPhone XS si Phone XS Max in Romania la finalul lunii septembrie, cu doar o saptamana in urma lansarii ce a avut loc in SUA, insa aparitia reducerilor de pana la 4299 de LEI n-ar trebui sa fie ceva surprinzator. Telefoanele Phone XS si Phone XS Max au reduceri deasemenea in SUA, si alte tari unde sunt vandute, cei de la Apple permitand vanzarea lor la pret promotional, iar in Romania eMAG listeaza destule modele cu pret redus serios.

Ofertele eMAG la iPhone XS cu 4299 LEI mai IEFTIN

eMAG. Vinde cam toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care le-a lansat compania Apple, insa nu toate sunt disponibile la pret redus cu pana la 4299 de LEI in Romania, asa ca va trebui sa va multumiti cu modelele existente, sau sa asteptati promotii pentru altele. In aceasta pagina sunt toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care magazinul le are cu pret redus foarte mult in aceasta perioada, reducerile incepand de la 4299 de LEI in magazinul online.

eMAG. Are unele modele ale iPhone XS si iPhone XS Max listate deasemenea cu diverse cadouri oferite de catre vanzatori, asa ca desi reducerea ar putea fi mai mica, ati putea avea surpriza de a primi un cadou de la comerciant. Magazinul online are aceste reduceri pentru iPhone XS si iPhone XS Max de cateva zile in Romania, insa nu se stie cat urmeaza sa fie disponibile, asa ca ramane sa va decideti daca doriti sa profitati de oferte, sau nu.