ATENTIE! Windows 10 Vizat de o ALERTA IMPORTANTA

Windows 10. O noua alerta foarte importanta a fost publicata astazi pentru utilizatorii de calculatoare cu sistemul de operare al Microsoft.

Windows 10 alerta Microsoft
Windows 10 are un nou exploit zero-day periculos.

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft este vizat de o alerta extrem de importanta, ea dezvaluind o problema care pune in pericol toti utilizatorii care folosesc software-ul in propriile calculatoare in acest moment. Mai exact vorbim despre o noua vulnerabilitate zero-day pentru sistemul de operare Windows 10, adica una care nu i-a fost adusa la cunostinta companiei pana in momentul dezvaluirii, deci nu a fost rezolvata, si toti utilizatorii trebuie sa stie despre ea.

Windows 10. Noua vulnerabilitate este legata de una pe care compania Microsoft a rezolvat-o in luna aprilie, dar se pare ca nu chiar atat de bine precum credea, deoarece exista alte metode de a abuza sistemul sau de operare. Vulnerabilitatea pe care compania Microsoft a rezolvat-o in aprilie pentru Windows 10 ii permitea unui hacker sa preia privilegii de administrator in sistemul sau de operare pentru a controla diverse fisiere, si nu numai, iar noua vulnerabilitate face acelasi lucru.

ATENTIE! Windows 10 Vizat de o ALERTA IMPORTANTA

Windows 10. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum se indeplineste procesul pe un calculator cu sistemul de operare al americanilor, iar din pacate cele mai recente versiuni sunt vulnerabile, impreuna cu Windows Server 2019. Vulnerabilitatea nu le permite hackerilor sa sparga Windows 10, ci le permite sa preia privilegii pe care administratorul nu le-a acordat, iar asa pot fi accesate, copiate, sterse, etc, diverse fisiere, dar pot fi facute inclusiv alte lucruri multumita ei.

Windows 10. Vulnerabilitatea dezvaluita de catre cercetatorul in securitate informatica acum este a patra din cursul acestei luni, asa ca vorbim despre tot mai multe probleme cu care se confrunta americanii. Windows 10 nu este un sistem de operare tocmai sigur, asa ca e bine de stiut la ce se supun utilizatorii in momentul in care aleg sa instaleze software-ul in calculatoare, dar acelasi lucru e valabil pentru orice fel de software pentru PC-uri.

Windows 10. Vulnerabilitatea aceasta foarte importanta va fi rezolvata cu siguranta de catre compania Microsoft la un moment dat, insa desigur ca deocamdata nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru.