Huawei MATE 30 PRO. Google Pericliteaza LANSAREA

Huawei MATE 30 PRO are lansarea pusa in pericol de catre compania Google, iata ce au spus americanii in legatura cu noul model de telefon.

Huawei MATE 30 PRO google

Huawei MATE 30 PRO este intr-un plin proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiei Huawei, iar conform datelor pe care le stim in momentul de fata, lansarea este grabita in comparatie cu modelul lansat in cursul anului trecut. Asta inseamna ca Huawei MATE 30 PRO ar urma sa ajunga pe piata in luna septembrie a acestui an, in loc sa ajunga undeva prin noiembrie, asa cum s-a intamplat cu modelele lansate anul trecut.

Huawei MATE 30 PRO are totusi lansarea periclitata de catre compania Google, care a spus ca noul sistem de operare pregatit pentru el, Huawei OS, urmeaza sa fie un real pericol pentru utilizatori, si va fi inferior Android. Google a spus asta pentru a incerca sa convinga guvernul SUA ca trebuie sa le ofere chinezilor acces la Android pentru ca siguranta nationala a tarii sa nu fie pusa in pericol, iar asa Huawei MATE 30 PRO are parte de o lovitura dura chiar inainte de lansare.

Huawei MATE 30 PRO. Google Pericliteaza LANSAREA

Huawei MATE 30 PRO are ca singura optiune viabila pentru compania chinezeasca doar sistemele de operare alternative in telefoanele sale, ea urmand a fi obligata sa foloseasca sistemul de operare propriu, care se va numi Huawei OS, HongMeng, sau ARK OS. Nu se stie daca acest sistem de operare va fi oferit doar in China initial, sau va fi oferit la nivel global, dar a doua situatie pare cea mai plauzibila pentru Huawei MATE 30 PRO, de aici venind si problemele.

Huawei MATE 30 PRO cu un sistem de operare de acest gen nu va avea aplicatiile celor de la Google cu serviciile oferite de catre companie, dar nici pe cele ale Facebook, toate fiind obligate sa rupa orice fel de colaborari cu chinezii. Pe zi ce trece apar tot mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla rau pentru lansarea Huawei MATE 30 PRO, iar din pacate vorbim despre o situatie nu chiar atat de buna pentru companie.

Huawei MATE 30 PRO este pregatit in graba de catre chinezi, probabil chiar sperand sa-l lanseze pana pe 19 august, cand urmeaza sa expire exceptiile pentru sanctiunile impuse de catre SUA.